fbpx
13.5 C
Kecskemét
2024. április 26., péntek

FRISS HÍREK

Kecskemét polgármestere hazudik a szólásszabadságról

- Advertisement -

Kecskemét polgármestere csütörtökön úgy interpretált egy ellenzéki indítványt, hogy a baloldal „elhallgattatta volna a kecskeméti nyilvánosságot”. Hogy mi is ez az indítvány, arról itt írtunk részletesen. Arról az önkormányzati sajtóról is írtunk, amelyet a polgármester a kecskeméti nyilvánosságként írt le, és arról is írtunk, hogy sok-sok múltbeli történést felsorolva, nem tűnik őszintének Szemereyné Pataki Klaudia aggódása a nyilvánossságért és a szólásszabadságért.

A polgármester ugyanis kijelentettte, hogy

„A szólásszabadságot minden körülmények között megvédjük!”

Miután a polgármester tehát magát is a szólásszabadság élharcosának tüntette fel posztjában, megírtuk, hogy a poszt alatt törlik a nem tetsző véleményeket. Kollégánk egy korábbi cikkünkre hívta fel a polgármester figyelmét. Ezt akkor írtuk, amikor sok száz kommentet töröltek le a polgármester posztjai alól. Megjegyzése után kollégánk bejegyzését is törölték, őt magát pedig le is tiltották. A kommentek törlése azóta is tettenérhető. Ezért nem kertelünk és leírjuk:

Szemereyné Pataki Klaudia polgármester hazudik, amikor azt írja, hogy minden körülmények között megvédik a szólásszabadságot.

A polgármester a sárba tiporja a szólásszabadságot

Nézzük meg mi történt legutóbb. A szürke alapú fotót még akkor készítettük, amikor még ott volt egy figyelmeztetés, hogy hiába hagynak meg mutatóba egy kommentet, és még erre fel is hívják a figyelmet, ha közben másokat meg törölnek és tiltanak a polgármester hivatalos oldaláról. Éppen az alól a poszt alól, amelyben kijelentette Szemereyné, hogy megvédik a szólásszabadságot.

Hasonló cikkünk:  Utoljára ültek össze a képviselők a júniusi választás előtt, viszont októberig szól a mandátumuk

Facebook/Szemereyné Pataki Klaudia

Az alábbi fotó pedig akkor készült, miután a polgármester minden körülmények között megvédte a szólásszabadságot, és ezzel a lendülettel törtölte a figyelmeztető üzenetet és tiltotta le az íróját.

Facebook/Szemereyné Pataki Klaudia

Kecskés Mihály a Momentum kecskeméti elnöke, ő hívta fel a polgármester figyelmét arra, amire mi is, hogy eltűnnek a posztok innen, és majd biztos az övé is eltűnik. Majd erre írta a polgármester néhány óra múlva, hogy na ugye, még mindig olvasható a komment. Erre írta egy újabb kommentelő a polgármesternek, hogy

„azert van aki nincs mar itt kezitcsokolom, nem kell ez az alszent duma”

Nem kellett sokat várni, hogy a szólásszabadság jegyében az utolsó kommentet töröljék, a kommentelőt pedig letiltsák. Vagyis a kritikus, szembesítő véleményeket továbbra sem tűri meg a polgármester. Vagyis amikor töröl és letilt az oldaláról, akkor nem védelmezi a szólásszabadságot, hanem a sárba tiporja azt.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

A húskirály fia Kecskeméten vásárol szántóföldeket

Marcello Pini, az olasz húsipari nagyvállalkozó Piero Pini fia szántókat vásárolt Kecskemét külterületén összesen 175 millió forintért. Édesapjához hasonlóan...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...