fbpx
10.9 C
Kecskemét
2024. február 26., hétfő

FRISS HÍREK

Király Roland: Leviczky képviselő kizárt engem a Kadafalvi Napokról

- Advertisement -

Király Roland újabb videót osztott meg a Facebookon Leviczky Cirill fideszes önkormányzati képviselőről. Ő az a helyi pék, aki a Civilek Kadafalváért Egyesület alelnökeként már nyilatkozott a helyi játszótér körüli érdekességekről (kiemelve Leviczky Cirillt, hogy szégyellje magát, és, mint olyan képviselőt, akinek a játszótér történetében nem volt sok szerepe). Megírtuk, hogy az önkormányzat ennek az egyesületnek adta át a játszótér megépítését. Korábban leviczky Cirill képviselő álmodozott erről, de mint kiderült, öt hónapig rossz helyről ment az egyeztetés, és saját maga vallotta be, hogy azért, hogy ne csússzon ki az időből a hivatal, átadta a civileknek a koordinálást. Éppen tegnap írtuk meg a játszótér kanados történetét.

Király: Úgy tűnt minden OK, de a rendezvényszervező kért, hogy beszéljek Leviczkyvel

Szóval Király Roland most azt állítja, hogy (az előző történet után – a szerk.) Leviczky Cirill képviselő kizárta őt mint helyi vállalkozót a most zajló Kadafalvi Napokról. Kenyérlángost árult volna. Mint elmondja a videóban, erről korábban egyeztetett a rendezvényszervezővel, hogy csakúgy, mint tavaly, idén is kiállítana. Nem is volt probléma. Ám tegnap, amikor meg akarta vele beszélni, hogy hol lesz a helye, a rendezvényszervező azt kérte, beszéljen Leviczky Cirillel. Csakhogy Király szerint neki egy helyi rendezvényről semmi beszélnivalója nincs egy politikussal. Főleg nem Leviczkyvel. Elmondja, hogy nem a megélhetése múlik ezen a rendezvényen, csakhogy komoly problémát vet fel, ha ebbe is beleszól a helyi politika. A képviselőnek pedig azt üzeni:

Ez a rendezvény, ez a falu ez nem az öné. Ön nem teljhatalmú úr, és ön nem dönthez vállalkozások felett. A vállalkozások életébe negatív értelemben önnen nincs is joga beavatkozni. Önnek az lenne a dolga, hogy segítse a helyi vállalkozókat. Úgyhogy szedje össze magát, mert az igazság az, hogy önnek ezt a ciklust nem szabadna kihúznia. Mert ön csak rabolja a kadafalviak idejét. Ön csak akadályozza a helyi vállalkozókat. És ön eddig olyan nagyon sokat nem tett ezért a faluért. Hogy mennyit akadályozta a bénaságával, az meg köztudott. Úgyhogy Leviczky Cirill, szégyellje magát!

A teljes videót megvágtuk, és a fentebbi néhány mondat még így is csak egy része az általunk meghagyott részletnek.

Hasonló cikkünk:  Jutalmazzuk vagy sem borravalóval az önkiszolgáló kasszát?

A történethet tarozik, hogy a megnevezett rendezvényszervező (aki helyi lakosként és munkaköre miatt is a szervező csapatban dolgozott) azt írta Király videós posztjához, hogy nem rajta múlott ez. Szerette volna, ha megbeszélik ezt a képviselővel, de nem ment hozzá oda, pedig szerint ez lett volna a helyes. Ő nem akart közvetítő lenni.

A Kadafalvi Napokra kimentük, hogy személyesen is megkérdezzük erről Leviczky Cirill képviselőt. És a játszótérről is, amiről írásban már néhány napja kérdeztük, de nem reagált. Érdemi nyilatkozatot most sem kaptunk. Nézzék, mit mondott!

Kiemelnénk egy mondatot a videóból. Amikor azt kérdeztük, hogy „Nem gondolja, hogy képviselőként bizonyos dolgokra választ kell adnia?”, akkor azt felelte a képviselő, hogy „Önnek nem”. Ezzel két bajunk is van. Egyrészt nem nekünk kellene választ adni, hanem az itt élőknek, akiket érdekelnek a válaszok. Másrészt ha nekünk nem (ha ő így értelmezi), akkor kinek? Ugyanis ezeket a témákat egyik másik kecskeméti sajtó sem feszegeti, sőt mondhatni elhallgatja. Sejthető okokból.

Kicsoda Leviczky Cirill?

Leviczky Cirill pedagógus végzettségű. A szakképzési központ kancellárja amellett, hogy kormánypárti képviselő.

Korábban egyszer azért mégis nyilatkozott a KecsUP-nak Leviczky Cirill. De, hogy milyen stílusban, arról külön cikket írtunk.

Aztán ő volt az a keresztény fideszes képviselő, aki a parlamenti választás napján a picsába kívánta a balos szavazókat.

Ő volt az a képviselő, aki miután a Civilek Kadafalváért Egyesület szeméttgyűjtés indított, posztolt egy nagyot, amit sokan dorgálásnak vettek.

Leviczky Cirillnek címezve azt írta egy kommentben a városháza korábbi dolgozója (aki gyakran tűnt föl Szeberényi Gyula Tamás alpolgármester mellett), hogy nem megy neki a közösségért munkálkodás, mert mindenkiben ellenséget lát.

Egyébként -ellenzéki indítványra- felállt az önkormányzati sajtó működését vizsgáló munkacsoport, amelynek éppen Leviczky Cirill az elnöke. Ez ügyben is kérdésekkel fordultunk hozzá, de ezekre sem reagált.

 

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Demokráciadeficit a kampánylázálmok láttán – a kecskeméti polgármester újabb alkalmassági vizsgája

-vélemény- Megint nem kaptunk meghívót pár kecskeméti rendezvényre, így nem tudtunk első kézből beszámolni a "rendhagyó gazdaságfejlesztési fórumról", ami a...

LEGNÉPSZERŰBB

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...