fbpx
9.3 C
Kecskemét
2024. április 19., péntek

FRISS HÍREK

Újabb defekt – a sz@rba, a f*sba vagy a sz@rf*sba hajtsunk?

- Advertisement -

A címet átvettük, de engedéllyel. Ezekkel a szavakkal fakadt ki egy autós, miután a Batthyány utcán a Három Gúnár előtt defektet kapott ebben a jó mély kátyúban. Ez már a sokadik defekt az elmúlt napokban.

Azt írja még a sofőr:

„Már lassan kerülni nem lehet a kátyúkat, mert abból áll az egész úttest! Erre fizetünk, de komolyan?”

Az eset után visszament, és, mint fogalmazott, rossz volt hallgatni, ahogy sorra mentek bele az autók a lyukba. Az ugyanis pont a nyomvonalon van, és amikor árnyékolnak a fák, nem is igen látszódik. Egy ideje már ez a lyuk is ott tátong. Szaggatva a gumikat.

Újabb abroncs bánta a kátyúkat

Facebook posztjában a polgármestert is megszólítja:

„Szeretném megköszönni Kecskemétnek és a “felelős” polgármesterasszonynak, hogy a milliomegy kátyú közül választhatunk, hogy a sz*arba, a f*sba vagy a sz*rf*osba menjünk bele!!!”

Hasonló cikkünk:  "Csak a kiemelkedően teljesítő étterem tud fennmaradni" - bemutatjuk a Fekete Gólya konyhafőnökét

Néha beletesz valaki egy téglát a kátyúba, de az sem jó megoldás, mert kivágódhat, kárt okozva. Mivel mostanában azt tapasztaljuk, hogy amit megírunk, azt kijavítják ( néha elég bénán ), ezért bízunk benne, hogy hamarosan ezt is betömik.

Mozgalmunk beindítása után már több fotót kaptunk a legbosszantóbb úthibákról, ezeket hamarosan megmutatjuk. Addig is várjuk még a fényképeket ide:

szerkesztoseg@kecsup.hu

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Árurakodásra kért két parkolónyi várakozóhelyet a húsbolt, vita kerekedett belőle

A Rákóczi út nagykörút felőli sarkán lévő húsbolt kérelemmel fordult az önkormányzathoz, hogy az üzlet előtti parkolósávban az első...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...