fbpx
2.5 C
Kecskemét
2023. január 30., hétfő

FRISS HÍREK

Zombor Gábor burkoltan fenyegetett, és kampánnyá silányította Kadafalva napját

Már a meghívóból is érezni lehetett a kampány ízét, de ami a színpadon történt Kadafalva napján a megnyitón, az igazolta feltételezésünket.

Zombor Gábor, a Fidesz-Kdnp országgyűlési képviselője így szólt a közönséghez:

Remélem nem lesznek olyan drasztikus változások a város életében, amelyek veszélyeztetnék az ilyen rendezvényeket.

Ez egy burkolt fenyegetés volt, érti is mindenki, nem kezdjük el magyarázgatni. Majd egy huszáros mozdulattal hátrafordult, és megköszönte a leköszönő képviselő, Mák Kornél munkáját. Ezzel együtt Kadafalva figyelmébe ajánlotta a Fidesz-Kdnp ( a pártok nevei nem hangoztak el ) új jelöltjét, Leviczky Cirillt azzal a körítéssel, hogy nagyon reméli, hogy elnyeri az itt lakók bizalmát.

A jelölt egyébként véletlenül éppen ott áll a színpadon mint bizottsági elnök. Korábbi cikkünkben jeleztük, eddig nem volt jellemző, hogy bizottsági elnök beszédet mondjon a falunapon. Most nyilván a rendezvény rangját akarták emelni ezzel, és pont a körzet kormánypárti képviselője ért csak rá eljönni az elnökök közül. Persze érezték a szervezők, hogy talán ez így átlátszó, és a műsorközlő úgy mutatta be, hogy a polgármestert képviseli. Aki egy másik hasonló eseményen van éppen. Arra viszont nem számítottak a szervezők, hogy Zombor a mikrofon előtt kampánnyá silányítja sok-sok ember szórakozását.

Hasonló cikkünk:  Igazságtalanul is büntet a kadafalvi közlekedési lámpa
Hasonló cikkünk:  Grunting Pigs koncert és Vinyl.2 csemege volt a Kulisszában - videó!

Leviczky Cirill is beszélt, ha már ott volt, és ő is elejtett egy kampánymondatot. Azt, hogy bízik benne, lesz lehetősége, hogy személyesen is sokat tegyen az itteni iskoláért.

Amúgy kilencedik alkalommal tartják meg ezt az eseményt. Bár Mák Kornél korábban úgy nyilatkozott, hogy az idei már a városrész új közösségi terén lehet, ebből nem lett semmi, mint ahogy eddig az új helyszínből sem. Így nagy erőkkel kellett lenyírni a mostani területen a derékig érő gazt, feltölteni a mélyedéseket, megcsonkítani a környező fákat, hogy a terület emberek fogadására alkalmas legyen.

Ezt a rendezvényt is, mint a többi hasonlót is, az Európai Unió támogatásával rendezték meg.

Hirdetés

Felkapottak

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...

Hirdetés

Legnépszerűbb

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...