fbpx
15.3 C
Kecskemét
2021. szeptember 21., kedd

FRISS HÍREK

Elfogadta a katolikus egyház felkérését az igazgatói posztra a Petőfi iskola igazgatója

A lehetséges fenntartóváltásról szóló tegnapi tájékoztatót felvázoló cikkünkben megírtuk, hogy sok szülőnek garancia a Petőfi gyakorló iskola és óvoda igazgatójának maradása. Erre az eseményen felkérést is kapott, de akkor úgy nyilatkozott dr. Szabó Ildikó, hogy szeretné megismerni előbb a feltételeket, és utána nyilatkozni. Többen kérték azt is, hogy tájékoztassa a szülőket az igazgató, miként döntött, mert ez befolyásolja a szavazatukat. A szülők meg is kapták a tájékoztatást.

Hasonló cikkünk:  Ujhelyi Kecskeméten: Elindul a magyar kormány ellen a jogállamisági vizsgálat

A jövőben is vállalja a vezetői feladatokat dr. Szabó Ildikó

A hozzánk eljuttatott igazgatói levél szerint köszöni a bizalmat a jelenlegi igazgató a lehetséges új fenntartónak. Egyben közölte, hogy vállalja a vezetői pozíciót akkor is, ha a katolikus egyház lesz a fenntartó. Ugyanakkor a szülők bizalmát is megköszönte levelében dr. Szabó Ildikó.

Hasonló cikkünk:  Még a választások előtt tovább hasíthat egy közmunkák sorát elnyert kecskeméti építőipari cég

A fenntartóváltásról szóló szavazás ma kezdődött a Petőfi Sándor gyakorló iskolában és óvodában. Jövő kedd lesz az utolsó nap, amikor a szülők leadhatják voksukat, hogy maradjon a jelenlegi Károli egyetem fenntartóként, vagy a katolikus egyház működtesse tovább az intézményeket.

Hogy miért van szó a fenntartóváltásról, és, hogy miként jutottak idáig a gyakorló intézmények, erről korábbi cikkeinkben írtunk.

Fenntartóváltás: “A reformátusok megtűrnek minket, a katolikusok szeretettel, tárt karokkal várnak”

Hirdetés

Felkapottak

Repülőnap 2021 – élő közvetítés a szombati napról

Közlekedési dugóval indult újra 8 év után a Kecskeméti Repülőnap. Teltházas volt a rendezvény, az időjárás is kegyes volt...

Hirdetés

Legnépszerűbb

Repülőnap 2021 – élő közvetítés a szombati napról

Közlekedési dugóval indult újra 8 év után a Kecskeméti Repülőnap. Teltházas volt a rendezvény, az időjárás is kegyes volt...