fbpx
5.7 C
Kecskemét
2022. december 7., szerda

FRISS HÍREK

Elfogadta a katolikus egyház felkérését az igazgatói posztra a Petőfi iskola igazgatója

A lehetséges fenntartóváltásról szóló tegnapi tájékoztatót felvázoló cikkünkben megírtuk, hogy sok szülőnek garancia a Petőfi gyakorló iskola és óvoda igazgatójának maradása. Erre az eseményen felkérést is kapott, de akkor úgy nyilatkozott dr. Szabó Ildikó, hogy szeretné megismerni előbb a feltételeket, és utána nyilatkozni. Többen kérték azt is, hogy tájékoztassa a szülőket az igazgató, miként döntött, mert ez befolyásolja a szavazatukat. A szülők meg is kapták a tájékoztatást.

A jövőben is vállalja a vezetői feladatokat dr. Szabó Ildikó

A hozzánk eljuttatott igazgatói levél szerint köszöni a bizalmat a jelenlegi igazgató a lehetséges új fenntartónak. Egyben közölte, hogy vállalja a vezetői pozíciót akkor is, ha a katolikus egyház lesz a fenntartó. Ugyanakkor a szülők bizalmát is megköszönte levelében dr. Szabó Ildikó.

Hasonló cikkünk:  Honvédelmi miniszter: a magyar kormány a béke pártján áll

A fenntartóváltásról szóló szavazás ma kezdődött a Petőfi Sándor gyakorló iskolában és óvodában. Jövő kedd lesz az utolsó nap, amikor a szülők leadhatják voksukat, hogy maradjon a jelenlegi Károli egyetem fenntartóként, vagy a katolikus egyház működtesse tovább az intézményeket.

Hasonló cikkünk:  Köszönjük! Veled együtt sikerült! Hangod leszünk!

Hogy miért van szó a fenntartóváltásról, és, hogy miként jutottak idáig a gyakorló intézmények, erről korábbi cikkeinkben írtunk.

A szülők szavazatán múlik: Így kerülhetnek katolikus fenntartásba a pedagógusképző gyakorlati intézmények

Hirdetés

Felkapottak

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...

Hirdetés

Legnépszerűbb

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...