fbpx

FRISS HÍREK

A szólásszabadságért aggódó polgármester mindkét ellenzéki jelöltet letiltotta

- Advertisement -

Szavakban nem olyan régen aggódott a polgármester a szólásszabadságért és a nyilvánosságért, miközben már nem csupán lakossági hozzászólásokat töröl az oldalán, hanem ellenzéki képviselőket tilt le sorra.

Előzmény

Bodrozsán Alexandra ellenzéki képviselő azzal állt elő korábban, hogy az önkormányzati sajtónak adott támogatást felezzék meg, ha már úgyis csak egy propaganda sajtó, a fennmaradó 100 milliót pedig adja a város fiatalok albérlet támogatására. Ezt közvetítette úgy a polgármester a lakosság felé, hogy az ellenzék el akarja hallgattatni a nyilvánosságot. Akkor leszögezte Szemereyné Pataki Klaudia, hogy

„A SZÓLÁSSZABADSÁGOT MINDEN KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT MEGVÉDJÜK!”

Már akkor is megírtuk, hogy ez hazugság, mert éppen ez alatt a poszt alatt is törölték az üzenetek egy részét, valamint korábban is több száz kommentet egy másik posztnál. Másrészt bemutattuk, hogy milyen témákban és kérdésekben nem kapunk válaszokat a városházától jó ideje, amelyekre a kecskemétiek joggal kíváncsiak.

Mindkét ellenzéki jelöltetet letiltotta a polgármester

A szólásszabadság jegyében most már mindkét kecskeméti ellenzéki képviselőjelölt le van tiltva a polgármesternél. Szőkéné Kopping Ritát korábban tiltotta le még, amikor rákérdezett a polgármestertől, hogy komolyan gondolja-e, hogy az ellenzék csatateret csinál a városból, csak azért, mert más véleményen van. Most pedig Bodrozsán Alexandra sem élvezheti már a szólásszabadságot a polgármester hivatalos Facebook oldalán. Ő ahhoz a cikkhez kommentelt, amelyben a polgármester megírta, hogy német újság készített vele interjút. Bodrozsán azt írta oda, hogy vele is készített interjút ugyanez az újság, és kár, hogy ez a kiegyensúlyozottság Kecskeméten sem érvényesül. Ezt a véleményt már nem tűrte el a polgármester, nem is olvasható már.

Hasonló cikkünk:  Szabadulnának a forgalomtól a Hollandfaluban, de az Irinyi utca aszfaltozásáig erre aligha van esély

Még tavaly áprilisban a szintén ellenzéki Török Józsefné Mária képviselőt tiltotta le a polgármester. Az ő „bűne” az volt, hogy megkérdezte, hova tűnt 600 komment a poszt alól, amelyben arra kérte a polgármeter az ellenzéket, hogy halassza el az előválasztást, és ne tegye csatatérré a várost.

Akkoriban megírtuk, hogy a polgármester oldalának egyik kezelője az önkormányzati sajtó egyik dolgozója, Fidesz-tag, volt fideszes önkormányzati képviselő.

 

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Árurakodásra kért két parkolónyi várakozóhelyet a húsbolt, vita kerekedett belőle

A Rákóczi út nagykörút felőli sarkán lévő húsbolt kérelemmel fordult az önkormányzathoz, hogy az üzlet előtti parkolósávban az első...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...