fbpx
12.8 C
Kecskemét
2024. április 25., csütörtök

FRISS HÍREK

Király Roland: Levicky Cirill egy tehetségtelen ember

- Advertisement -

Arról már minap beszámoltunk, hogy a Civilek Kadafalváért Egyesület alelnöke nehezményezte a Facebookon, hogy a kadafalvi játszótér átadójára szóló önkormányzati meghívóban meg sem említik az egyesületet, amely megépíttette végül a játszóteret. Miután az önkormányzat kicsúszott volna a bürökrácia miatt az időből (ezt maga Leviczky Cirill önkormányzati képviselő állította). Miközben Leviczky olyan helyszínről egyeztetett kb. fél évig az önkormányzattal, ahova nem is lehetett megépíteni a játszóteret.

Most egy videóban is elmondta ugyanezt, kiegészítve más dolgokkal is. Király Roland azzal kezdi, hogy pénteken hivatalosan is átadják a játszóteret, igaz nincsen teljesen készen. Használni ugyan lehet, mert megkapta a biztonságos minősítést – ezt mi tesszük hozzá. A Civilek Kadafalváért Egyesület alelnöke elmondja, hogy még pár dolog épülni fog, így kerítéssel veszik körül például. És itt tér ki arra, amit pár szóban már posztolt korábban.

Miért nem lehet odaírni, hogy a Civilek Kadafalváért Egyesület résztvett ebben, hiszen tényleg mi csináltuk az egészet…még ha a pénzt az önkormányzat adta is – teszi fel a kérdést Király Roland.

Nem értjük, hogy mi szükség volt ilyen otromba, udvariatlanságra, ez ilyen kulturálatlan dolog.

És megint Leviczky Cirill

Király Roland elmondja még, hogy a polgármester legalább a Gong Rádióban megemlítette az egyesületet. A videó ezen szakaszában tér ki Leviczky Cirill képviselőre (Fidesz-KDNP), akivel már volt pár csörtéje Király Rolandnak. Ezekről itt és itt írtunk.

Nekünk úgy tűnik, hogy Leviczky Cirill mintha ellenségnek tekintené a kadafalviakat. Ebben vitatkoztam a többiekkel. Szerintem Leviczky Cirill nem ellenségnek tekinti a kadafalviakat. Ő ilyen tehetségtelen ember. Kicsit szomorú, hogy majdnem két évig fogja rabolni az időnket.

A nem éppen hízelgő vélemény után Király megjegyzi, hogy Leviczky komoly munkát tesz abba bele, hogy a következő választáson itt kb. nulla esélye legyen.

Innen üzenem, hogy Kadafalvát messzire kerülje el a következő választásnál. De ha itt nyerni akarnak, akkor egy tehetséges, ügyes, becsületes, helyi, kadafalvi embert indítsanak.

Király: Nincsenek politikai ambícióim

Király Roland fenti üzenete alapján talán többen felkaphatják a fejüket, hogy ezzel a kéréssel Király Roland vajon bejelentkezett-e bármely politikai csoportosulásnál képviselőjelöltnek. Ezért megkérdeztük tőle, vannak-e politikai ambíciói. Egyértelműen kijelentette, hogy nincsenek.

A fenti kijelentés után úgy is rákérdeztünk, hogy ez azt is jelenti-e, hogy nem fog indulni a következő választáson.

Igen. Ha nem akarok politikus lenni, miért indulnék?

Jött a kérdésben feltett válasz Király Rolandtól.

A kadafalvi játszótér kalandos történetét itt írtuk meg.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

A húskirály fia Kecskeméten vásárol szántóföldeket

Marcello Pini, az olasz húsipari nagyvállalkozó Piero Pini fia szántókat vásárolt Kecskemét külterületén összesen 175 millió forintért. Édesapjához hasonlóan...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...