fbpx
0.9 C
Kecskemét
2023. január 29., vasárnap

FRISS HÍREK

Király Roland: Levicky Cirill egy tehetségtelen ember

Arról már minap beszámoltunk, hogy a Civilek Kadafalváért Egyesület alelnöke nehezményezte a Facebookon, hogy a kadafalvi játszótér átadójára szóló önkormányzati meghívóban meg sem említik az egyesületet, amely megépíttette végül a játszóteret. Miután az önkormányzat kicsúszott volna a bürökrácia miatt az időből (ezt maga Leviczky Cirill önkormányzati képviselő állította). Miközben Leviczky olyan helyszínről egyeztetett kb. fél évig az önkormányzattal, ahova nem is lehetett megépíteni a játszóteret.

Most egy videóban is elmondta ugyanezt, kiegészítve más dolgokkal is. Király Roland azzal kezdi, hogy pénteken hivatalosan is átadják a játszóteret, igaz nincsen teljesen készen. Használni ugyan lehet, mert megkapta a biztonságos minősítést – ezt mi tesszük hozzá. A Civilek Kadafalváért Egyesület alelnöke elmondja, hogy még pár dolog épülni fog, így kerítéssel veszik körül például. És itt tér ki arra, amit pár szóban már posztolt korábban.

Miért nem lehet odaírni, hogy a Civilek Kadafalváért Egyesület résztvett ebben, hiszen tényleg mi csináltuk az egészet…még ha a pénzt az önkormányzat adta is – teszi fel a kérdést Király Roland.

Nem értjük, hogy mi szükség volt ilyen otromba, udvariatlanságra, ez ilyen kulturálatlan dolog.

És megint Leviczky Cirill

Király Roland elmondja még, hogy a polgármester legalább a Gong Rádióban megemlítette az egyesületet. A videó ezen szakaszában tér ki Leviczky Cirill képviselőre (Fidesz-KDNP), akivel már volt pár csörtéje Király Rolandnak. Ezekről itt és itt írtunk.

Nekünk úgy tűnik, hogy Leviczky Cirill mintha ellenségnek tekintené a kadafalviakat. Ebben vitatkoztam a többiekkel. Szerintem Leviczky Cirill nem ellenségnek tekinti a kadafalviakat. Ő ilyen tehetségtelen ember. Kicsit szomorú, hogy majdnem két évig fogja rabolni az időnket.

A nem éppen hízelgő vélemény után Király megjegyzi, hogy Leviczky komoly munkát tesz abba bele, hogy a következő választáson itt kb. nulla esélye legyen.

Innen üzenem, hogy Kadafalvát messzire kerülje el a következő választásnál. De ha itt nyerni akarnak, akkor egy tehetséges, ügyes, becsületes, helyi, kadafalvi embert indítsanak.

Király: Nincsenek politikai ambícióim

Király Roland fenti üzenete alapján talán többen felkaphatják a fejüket, hogy ezzel a kéréssel Király Roland vajon bejelentkezett-e bármely politikai csoportosulásnál képviselőjelöltnek. Ezért megkérdeztük tőle, vannak-e politikai ambíciói. Egyértelműen kijelentette, hogy nincsenek.

Hasonló cikkünk:  Társaságiélet-zaj és kiváló lemezek - beszélgetés Szilágyi Áronnal a Kulissza kávézó zenei programjairól
Hasonló cikkünk:  Igazságtalanul is büntet a kadafalvi közlekedési lámpa

“És ezt nem csak úgy mondom, hanem ez biztos.”

A fenti kijelentés után úgy is rákérdeztünk, hogy ez azt is jelenti-e, hogy nem fog indulni a következő választáson.

Igen. Ha nem akarok politikus lenni, miért indulnék?

Jött a kérdésben feltett válasz Király Rolandtól.

A kadafalvi játszótér kalandos történetét itt írtuk meg.

Hirdetés

Felkapottak

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...

Hirdetés

Legnépszerűbb

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...