Vereséget szenvedett, így lépéshátrányból várja a hétfői meccset a Scoregoal Kecskemét

- Advertisement -

A történelmi siker már megvan a kecskemétieknek, a bajnoki aranyérem megszerzése azonban sokkal nehezebb feladatnak tűnik jelenleg, mint egy héttel ezelőtt – a címvédő Haladás VSE 4-1-re győzött, így 2-1-re vezet az egyik fél három győzeleméig tartó magyar bajnoki döntőben.

A bajnoki döntő első mérkőzésén sokak meglepetésére idegenben 1-3-ra tudott győzedelmeskedni a Scoregoal a sokkal rutinosabb szombathelyiekkel szemben. A második találkozón a Messzi István Sportcsarnokban vágtak vissza a zöld-fehérek, csütörtökön pedig már a vezetést is megszerezték, így karnyújtásnyira vannak az újabb bajnoki aranyuktól. A párharc negyedik összecsapása a Messzi István Sportcsarnokban április 27-én, hétfőn 20 órakor kezdődik.

A Kecskemét nem kezdte jól a meccset, ez pedig sajnos az eredményjelzőn is igen korán megmutatkozott: a hetedik percben Vas Ádám és Vatamaniuc-Bartha Dávid góljaival már 2-0-ra vezetett a rendre a Futsal Bajnokok Ligájában is induló Haladás. Az első félidőt ezt követően feszültség és harciasság jellemezte, két sárga lapos figyelmeztetést a játékvezető még kiosztott a hazaiaknak, de több gól már nem esett.

A második játékrészt agresszívan kezdték a kék oroszlánok, a 27. percben Fekete Márk használta ki szemfülesen Alasztics Marcell, a címvédő kapusának hatalmas hibáját, így szépített a Kecskemét, 2-1. A Szombathely nem tört meg a bekapott találattól, két minutummal később ismét Vatamaniuc-Bartha Dávid lövésétől rezgett meg a kecskemétiek hálója, a 33. percben pedig egy labdaszerzést követően Longo Duarte Baptista Luiggi állította be a végeredményt – így a hazaiak 4-1-re diadalmaskodtak a döntő harmadik mérkőzésén és nagyon közel kerültek az újabb, zsinórban negyedik bajnoki címükhöz.

„A Haladás megérdemelten nyert. Bajnoki döntőben nem szabad ilyen hibákat véteni, főleg védekezésben. Ezeket kell kiküszöbölnünk hétfőre, és hazai közönség előtt megmutatni legjobb arcunkat. A kihívás még nagyobb lesz, ugyanis Suscsák a semmiért kapott sárgát. Ez volt az ötödik neki a rájátszásban, így nem játszhat majd. Sok nehéz helyzetet megoldottunk már ebben a szezonban, most is arra fogunk törekedni, hogy megoldást találjunk. A csapatomra büszke vagyok, mert elképesztően harcoltak a végsőkig ma is. A kecskeméti sportbarátok is büszkék lehetnek rájuk, ezért kérem őket, hogy hétfőn jöjjenek ki 20 órakor a Messzi István Sportcsarnokba, és támogassák a fiúkat!” – nyilatkozta a lefújást követően Marko Gavrilovic sportigazgató a klub honlapján.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

A Minisztérium szerint hétfőre minden irányban átjárható lesz a kritikus Izsáki úti csomópont

Csütörtökön beszámoltunk róla, hogy az Izsáki út legforgalmasabb kereszteződésében, a Vízmű utca felőli közlekedési lámpa előtt egy körülbelül 10...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...
Exit mobile version