Idén újra nekünk ajánlhatod fel az adód 1 százalékát!

5 éves lesz a KecsUP március 28-án! 5 éve nyújtunk tá­jé­ko­zó­dá­si pontot a hétköznapokban. Célunk nemcsak füg­get­len­nek lenni, de a leghitelesebb, legmegbízhatóbb és leg­ma­ga­sabb minőségű újságot készíteni a városban. Egy olyan szabad és gondosan szerkesztett platformot, amit minden város megirigyelne.

2023. óta nekünk is felajánlhatod adód 1%-át. Ne hagyd az államkasszában ezt a pénzt, rendelkezz róla, hogy a vidéki média kapja meg!

Áramlat Alapítvány adószáma: 19235743-1-03

Sok sofőr nem foglalkozik a stoptáblával Kecskeméten

- Advertisement -

Az elsőbbségi szabályok betartását és a passzív biztonsági eszközök használatát ellenőrizték a rendőrök március 8-án, pénteken Kecskemét területén és tizennégy olyan sofőrt kaptak el, akik egész egyszerűen figyelmen kívül hagyták a stop-táblát. Bár a fő cél nyilván nem ez volt, a rendőrök drónfelvételei azt is szépen illusztrálják madártávlatból, hogy milyen állapotban van az útburkolat.

Ez a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság posztjából derül ki, mint ahogy az is, hogy az ellenőrzésen volt öt olyan autóvezető is, aki nem kapcsolta be a biztonsági övét, ketten pedig a piros ellenére hajtottak át a kereszteződésen.

Hogy mindezekért a szabályszegésekért milyen büntetések jártak, arra a Facebook-bejegyzés nem tér ki, de a rendőrök kérnek mindenkit, hogy tartsa be a közlekedési szabályokat, hogy minden közlekedő épségben hazaérjen.

A rendőrök amúgy drónnal is szokták figyelni a közlekedőket, erről is posztoltak már nemrég:

A kecskeméti helyszínt mi az Erzsébet körút – 5-ös főút (Kurucz tér) és a Műkerti sétány kereszteződéseként azonosítjuk. A drónfelvételek révén a magasból is megtekinthetjük, hogy itt milyen állapotban van az útburkolat: látszik jópár nagy repedés és toldás-foldás.

Google Utcakép

- Advertisement -
Exit mobile version