Idén újra nekünk ajánlhatod fel az adód 1 százalékát!

5 éves lesz a KecsUP március 28-án! 5 éve nyújtunk tá­jé­ko­zó­dá­si pontot a hétköznapokban. Célunk nemcsak füg­get­len­nek lenni, de a leghitelesebb, legmegbízhatóbb és leg­ma­ga­sabb minőségű újságot készíteni a városban. Egy olyan szabad és gondosan szerkesztett platformot, amit minden város megirigyelne.

2023. óta nekünk is felajánlhatod adód 1%-át. Ne hagyd az államkasszában ezt a pénzt, rendelkezz róla, hogy a vidéki média kapja meg!

Áramlat Alapítvány adószáma: 19235743-1-03

2024 márciusától 60 százalékkal nőhet az ápolók többségének bruttó fizetése

- Advertisement -

Az RTL híradója szerint az ápolók 19-21 év munka után jelenleg bruttó 390 ezer forintot keresnek, ez az összeg 2024 márciusától 60 százalékkal, bruttó 650 ezer forintra nőhet. Az emelésre az egészségügyi államtitkár tett ígéretet egy csütörtöki fórumon a szakdolgozói kamara elnöke, Balogh Zoltán szerint.

„Ez azonban csak egy kiemelés volt egy nagyon komplex bértáblából” – mondta a megbeszélésen jelen lévő Balogh, aki szerint a szakdolgozók nagy része ebbe a kategóriába tartozik. A tervek szerint 2024-től átlagosan 50 százalékos emelésre számíthat az ágazat, idén júliustól a béremelés 18 százalékos lesz.

- Advertisement -
Exit mobile version