Szeberényi képviselő ostort ragadott – szavazzon, röhejes vagy inkább cuki?

- Advertisement -

Megpróbálkozott az ostorpattogtatással Szeberényi Gyula Tamás, a Fidesz-KDNP országgyűlési képviselője, és a végeredményről egy videót is megosztott közösségi oldalán. Annyit elárulhatunk, hogy Orbán Viktornak egyelőre jobban megy. Kíváncsiak vagyunk olvasóink véleményére, Önök mit gondolnak az ilyen és ehhez hasonló politikusi akciókról!

„Nem sikerülhet minden elsőre :D” – ezzel a megjegyzéssel posztolta Szeberényi Gyula Tamás, Kecskemét egyik országgyűlési képviselője a videót Facebook-oldalán. Az nem derül ki, hol és mikor készült (talán egy bálon vagy esküvőn), de nem is ez a lényeg.

Az öltönyt viselő politikus jópárszor megpróbálkozik az ostor pattogtatásával, de nem igazán jön össze neki.

„Mindegy, majd aláteszünk ilyen hangot, jó? Vegyél fel csattanást, és akkor alá” – viccelődik a láthatóan jó hangulatban lévő képviselő.

Többen biztatják, hogy „azaz!”, meg hogy „jó lesz!”, nevetést is hallani.

Valaki aztán magyarázza Szeberényinek, hogy tegyen egy kört az ostorral a feje fölött, és hátulról húzza meg visszafelé, mintha valakit megütne.

„Saját magunkat” – jegyzi meg önkritikusan a képviselő önveszélyesnek tűnő kísérlete után.

Utána még tesz két próbát, az ostor egy ízben a lábába gabalyodik, aztán belátja, hogy ez nem az ő műfaja.

„Jó, majd a hangot alátesszük” – süti el újra a poént, miközben újra nevetnek a körülötte állók.

Többen elismerően nyilatkoztak kommentben Szeberényi ostorozásáról, volt, aki megjegyezte, hogy „van benne fantázia”, más szerint „elsőre teljesen jó”.

„Hát ez nagyon cuki! És nem is annyira rossz! Hozzám képest biztos nem, mert kb. két hónapja próbáltam, úgy belegabalyodtam, hogy szinte ollóval vágtak ki. Majd gyakoroljuk, ha nyugdìjba vonulunk!😀” – írta az önkormányzat kommunikációs vezetője, Takács Valentina.

Képernyőfotó / Szeberényi Gyula Tamás képviselői Facebook-oldala

Más szakmai szemszögből világította meg a dolgot. „Nem egyszerű azt megtanulni, erős kéz, csukló is kell hozzá. Én csak azt a módszert ismerem ami – állítólag – kanászos, hogy hátrafelé csapok és ott rántom vissza. A csikósok elől-hátul tudnak csördíteni.”

A kommentek között voltak negatívak is, de ezek egy idő után eltűntek. Nekünk azonban sikerült lementeni párat.

„Szánalmas, és egyben röhejes is. Ki se kellene írni a nevet, a video alapján egyből tudhatnánk, hogy fideszes. Öltönyben… Ostor…Mi lesz legközelebb? Indiana Jons?” (itt nyilván Indiana Jones-ra gondolt a kommentelő)

És most már ezt sem látni:

„ez annyit ért mint a munkája egész évben, szart sem…..”

Az mindenesetre biztos, hogy Orbán Viktornak jobban megy az ostorpattogtatás, egy éve a Szakma Sztár Fesztiválon, a Hungexpón be is mutatta, mennyire ért hozzá, azzal a megjegyzéssel, hogy „ezért jobb a békesség!”.

Mi kíváncsiak vagyunk, olvasóink mit gondolnak egy ilyen politikusi akcióról.

Szánalmas, röhejes? Kínos, gáz? Magyarkodó, hiteltelen önmutogatás? Öltönyben, ostorral? Likevadászat? Vagy inkább vicces, cuki? Ne legyünk annyira szigorúak, ez egy emberi dolog? Miért ne mutathatná meg a politikus, mire ment az ostorral? Ráadásul Szeberényi nem is akarta megszépíteni a valóságot, felvállalta, hogy nem volt túl ügyes, sőt elég esetlen. Miért ne oszthatna meg erről videót? Vagy próbálkozhat, csak akkor legalább ne posztolgasson róla? Vagy amúgy is, kit érdekel ez az egész?

Szavazzanak!

Mit gondol Szeberényi képviselő ostorozásáról?
Poll Options are limited because JavaScript is disabled in your browser.
- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

A Minisztérium szerint hétfőre minden irányban átjárható lesz a kritikus Izsáki úti csomópont

Csütörtökön beszámoltunk róla, hogy az Izsáki út legforgalmasabb kereszteződésében, a Vízmű utca felőli közlekedési lámpa előtt egy körülbelül 10...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...
Exit mobile version