fbpx

FRISS HÍREK

Leviczky Cirill szerint nem kérdeztük a Gábor Dénes utcáról, pedig de

- Advertisement -

Leviczky Cirill önkormányzati képviselő (Fidesz-KDNP) a kecsup.hu oldalon a Gábor Dénes utcáról megjelent cikkünk alá azt kommentelte, hogy nem fordultunk hozzá információért.

Nyilván arra reagált, hogy azt írtuk, megkerestük őt is, hogy tisztázzuk azt a furcsaságot, amelyet a képviselő és az önkormányzati sajtó kommunikációjában leltünk fel. Hogy melyik szakaszánál is tart az építés.

Pedig mi tényleg írtunk levelet Leviczky Cirillnek. Arra az e-mail címre, amelyet a kecskemet.hu oldalon találtunk a képviselő bemutatásánál.

És íme a levelünk, ugyanezzel az e-mail címmel a címzettnél. Látható, hogy kérdéseinket szerdán este küldtük el, és a választ csütörtökön 14 óráig vártuk. Miután nem érkezett válasz se a képviselőtől, se a kivitelező Colas-tól, a cikket 16:47-kor tettük ki, tehát vártunk még csaknem három órát, hátha befut legalább az egyik válasz. Rajtunk tehát nem múlott. Mi elküldtük a levelet. Hogy a képviselő miért nem látta, azt nem tudjuk. Kattintásra nagyban olvasható a levél.

Hasonló cikkünk:  Mint a gyerekek, úgy várják a kukásautót a lakók több társasháznál

A Kadafalvának ígért szabadidőparkról és játszótérről is kérdeztük

Ezennel elárultuk azt is az olvasóknak, hogy arra is választ vártunk Kadafalva jelenlegi képviselőjétől, hogy mi van az elődje, Mák Kornél által 2018-ban belengetett szabadidőparkkal és nyilvános játszótérrel. Nekünk tavaly a városháza azt mondta, hogy játszótér nem lesz, csupán egy nyitott kondi”terem”, és meg is épülhet a nyárra. Mármint 2019 nyarára. Mivel eltelt egy év azóta, és a kijelölt helyen építkezésnek nyoma sincs, ezért kérdeztünk erről is a képviselőtől.

Tegnap a városháza sajtósához is fordultunk annak ellenére, hogy szándékosan nem küld nekünk információkat. Tőle is megkérdeztük, hogy mi van a Gábor Dénes utcával, mikorra lesz kész. Illetve mi az önkormányzat terve a Beretvás közzel. Akik továbbra is arra közlekednek majd, esetleg ott laknak, számíthatnak-e egy jobb minőségű útra. Választ most sem kaptunk.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

A húskirály fia Kecskeméten vásárol szántóföldeket

Marcello Pini, az olasz húsipari nagyvállalkozó Piero Pini fia szántókat vásárolt Kecskemét külterületén összesen 175 millió forintért. Édesapjához hasonlóan...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...