fbpx

FRISS HÍREK

Csoda lenne, ha nem Szeberényi indulna Zombor helyett 2022-ben

- Advertisement -
Szeberényi Gyula Tamás alpolgármesterről már korábban megírtuk, hogy jó eséllyel ő lesz Zombor Gábor helyett a Bács megyei 2-es választókerület fideszes képviselőjelöltje. Ha korábban nem is, márciusban volt az első jele ennek. Ekkor Facebook profiljára egy a Parlament előtt készült fotót töltött fel. Egy kommentelő érdeklődött, hogy a leendő munkahelyét látjuk-e. Szeberényi úgy felelt, hogy „ki tudja?”
Majd egyre többször tűnt fel kormányzati támogatások farvizén a Bács megyei 2-es körzet valamelyik településén. Többször járt Tiszakécskén is, ahol (illetve: itt is) a baráti sajtó szerint Kecskemét alpolgármestereként adott át, avatott fel kormányzati támogatással megvalósult projekteket.
Szeptemberben egy ilyen tiszakécskei kiruccanás után azt írta a posztja végén, hogy:
„Hajrá, Tiszakécske! Hajrá, Bács 2. választókerület!”
A következő jel Radics Kálmán posztjában volt olvasható nem is olyan régen, aki saját magáról azt írta, hogy a Fidesz küldötte, de a tisztújító kongresszuson betegség miatt nem tudott ott lenni, de azért „Hajrá Fidesz, hajrá Kecskemét! ( dr. Salacz László és dr. Gyula Tamás Szeberényi )”
Radics egyébként a Mezei utcai közösségi ház vezetője.
A kongresszusról Salacz László, a Bács megyei 1-es választókerület jelenlegi fideszes képviselője (és várható jelölt) egy olyan fotót közölt, amelyen Kubatov Gábor pártigazgatóval és Szeberényi Gyula Tamással ölelkezik (ez cikkünk fotója), és azt írta a képhez, hogy mindent megtesznek Szeberényivel közösen a fideszes kecskeméti sikerért.
Korábban arról is írtunk, hogy a Fidesz esetleg attól teszi függővé a Bács megyei 2-es körzetben induló jelöltjét, hogy az ellenzéki előválasztáson Bodrozsán Alexandra vagy Király József lesz a befutó (előbbi lett). Fideszes információkra hivatkozva megemlítettük, hogy akár Szemereyné Pataki Klaudia is lehet még jelölt itt. Úgy tűnik mostanra azonban eldőlt, hogy Szeberényi Gyula Tamással indulnak neki a 2022-es választásnak. A jelek most nagyon erre mutatnak.
- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Kecskeméti civilek gondolnák újra a város közösségi közlekedését

A közösségi együttgondolkodásra épülő kezdeményezés egyik aktivistája először április elején posztolt az egyik legnagyobb kecskeméti Facebook-csoportba, most pedig lapunkat...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...