fbpx
27.8 C
Kecskemét
2022. augusztus 12., péntek

FRISS HÍREK

Sport7: sportrovatot indítunk a KECSUP-on

Arra gondoltunk, hogy ideje lenne a sport területén állandó és folyamatosan frissülő rovatot készítenünk, ahol külön figyelmet és megjelenést biztosítunk a kecskeméti és környékbeli sporthíreknek, egyesületeknek, versenyzőknek, profiktól az amatőrökig.

Sport7

Sport7 rovatunkban beharangozók, értékelések, eredmények közlése, beszámolók, elemzések és interjúk lesznek, lehetőség szerint minden olyan sportágban, amelyet Kecskeméten űznek, az asztalitenisztől a vízilabdáig. Csapatsportokat és egyéni teljesítményeket is tervezünk figyelemmel kísérni, rendszeres megjelenési lehetőséget biztosítunk a különböző hírös városi sportegyesületeknek, versenyzőknek.

A kulisszák mögé is belesünk

Sport7 rovatunkban reményeink szerint a sportrajongók, a sportolók és a sport iránt érdeklődők megtalálják majd a mérkőzések, versenyek helyét, az idejét, és olvashatnak a csapatok, egyéni sportolók felkészüléséről, meccseiről, versenyeiről, a következő megmérettetésről. Nem a közvetítésekre, más sportoldalakon elérhető tudósításokra fektetjük a hangsúlyt, hanem igyekszünk egy kicsit a kulisszák mögé belesni, megismerni a sportolókat, edzőiket, rálátást adni az edzéseikről, és kicsit szakmai szemmel elemezni és értékelni egy labdarúgó mérkőzést, vagy egy triatlon versenyt.

Hasonló cikkünk:  Választási bizottság: Sérült az időközi választás tisztasága

A Sport7 felelőse Sebők Krisztián, aki az elmúlt napokban már Szabó Istvánt, a labdarúgó NB I-be frissen feljutott KTE vezetőedzőjét kérdezte a felkészülési időszakról, a hétvégi Vasas elleni rajtról. Meginterjúvolta a Kecskemétre látogató Vasas edzőjét, ahogy a KTE montenegrói csatárát, Uros Djuranovicsot is. Kíváncsi volt arra is, hogy „mennyit ér” DeAndre amerikai-magyar kosárlabdázó állampolgársága. És beszámolt az uszonyosúszó európai bajnokságon történő éremszerzésről, és interjút is készített a versenyezőkkel.

Hasonló cikkünk:  3 ütemben lesz új stadionja Kecskemétnek

Mi várható?

A közeljövőben igyekszünk minden olyan kecskeméti profi és amatőr sportot űző egyesülettel és egyénnel is felvenni a kapcsolatot, akik teljesítményükkel öregbítik Kecskemét hírnevét, teljesítményükre önmaguk és környezetük is büszke lehet, és sportos életvitelükkel jó példát jelentenek mások számára és fontosnak tartják, hogy a Kecsup Sport7 rovatának állandó szereplői legyenek.

Kapcsolódó cikkünk: 

Szombaton elrajtolt az OTP Bank Liga, a KTE a Vasast fogadta a Széktói Stadionban

Hirdetés

Felkapottak

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...

Hirdetés

Legnépszerűbb

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...