Idén újra nekünk ajánlhatod fel az adód 1 százalékát!

5 éves lesz a KecsUP március 28-án! 5 éve nyújtunk tá­jé­ko­zó­dá­si pontot a hétköznapokban. Célunk nemcsak füg­get­len­nek lenni, de a leghitelesebb, legmegbízhatóbb és leg­ma­ga­sabb minőségű újságot készíteni a városban. Egy olyan szabad és gondosan szerkesztett platformot, amit minden város megirigyelne.

2023. óta nekünk is felajánlhatod adód 1%-át. Ne hagyd az államkasszában ezt a pénzt, rendelkezz róla, hogy a vidéki média kapja meg!

Áramlat Alapítvány adószáma: 19235743-1-03

A KTE vezetőedzője értékelt az Európa Konferencia Liga-selejtezője után

- Advertisement -

Az Európa Konferencia Liga-selejtező KTE-Riga FC mérkőzése utáni sajtótájékoztatón nem jelent meg a lettek vezetőedzője, viszont a kecskeméti részről Lóczi István elégedetten számolt be arról, hogyan győzték le a lett ellenfelet a selejtező első felvonásán.

Tomislav Stipic nem jelent meg a sajtótájékoztatón, ami azt is jelentheti, hogy megviselhette a letteket a vereség. A Kecskemét kispadjára vezetőedzőként leülő Lóczi István azonban mosolyogva érkezett a tájékoztatóra.

„Gratulálok a csapatnak a történelmi győzelemhez! Ellenfelünk igazolta hírnevét, egyértelmű, hogy jó csapatról van szó. Némi szerencsénk is volt, arról nem beszélve, hogy úgy éreztük a lettek kissé lekezeltek minket. Talán nem vették komolyan a meccs elejét, az első harminc perc ezért is lehetett a miénk. A túlzott bizonyítási vágy azonban éreztette hatását, a fiúk túlfutották magukat, ami azzal járt, hogy a Riga átvette az irányítást. A félidő végén történt egy sajnálatos sérülés, Banó-Szabó Bence izomsérülést szenvedett, reméljük, nem súlyos. A második félidőre rendeztük a sorainkat, abban a negyvenöt percben tulajdonképpen háború dúlt a pályán, itt is, ott is jelentős változások voltak. Több cserével próbáltuk frissíteni a csapatot, meg is szereztük a második gólt, ám utána megfeledkeztünk az íratlan szabályról: a lőtt gól után két, két és fél percig nagyon kell koncentrálni, hogy ne kapjál egyet… A kettő nullás győzelem természetesen jobb lett volna, mint a kettő egyes, de a mérkőzés képét elnézve reális eredmény született” – mondta a szakember.

A Sportál újságírója arról kérdezte Lóczi Istvánt, hogy a módfelett nehéznek ígérkező jövő heti visszavágón játszhat-e jobban a Kecskemét, mint ahogy a párharc első felvonását tette?

„Mindig lehet jobban focizni… Kétségtelen, ezen a meccsen jól futballoztunk, lelkesek voltunk. Úgy megyünk Lettországba, hogy bármi lehetséges! Az előny nálunk van, ha átvészeljük a mérkőzés első tizenöt-húsz percét és esetleg kontrából még szerzünk is egy gólt, meglepetést okozhatunk. Jóllehet ennek a párharcnak továbbra is a Riga az esélyese” – felelte a vezetőedző.

A mérkőzést a szurkolók között nézte végig a KecsUP, szubjektív beszámolónkat itt olvashatja.

via Sportal

- Advertisement -
Exit mobile version