Idén újra nekünk ajánlhatod fel az adód 1 százalékát!

5 éves lesz a KecsUP március 28-án! 5 éve nyújtunk tá­jé­ko­zó­dá­si pontot a hétköznapokban. Célunk nemcsak füg­get­len­nek lenni, de a leghitelesebb, legmegbízhatóbb és leg­ma­ga­sabb minőségű újságot készíteni a városban. Egy olyan szabad és gondosan szerkesztett platformot, amit minden város megirigyelne.

2023. óta nekünk is felajánlhatod adód 1%-át. Ne hagyd az államkasszában ezt a pénzt, rendelkezz róla, hogy a vidéki média kapja meg!

Áramlat Alapítvány adószáma: 19235743-1-03

Szabó István a KTE új vezetőedzője

- Advertisement -
Miután Szabó Tibor megbízott vezetőedzői státusza a bajnokság végeztével lejárt, június 1-től Szabó István veszi át a KTE HUFBAU NBII-es csapatának irányítását. Új trénerünket nem nagyon kell bemutatni a kecskeméti drukkereknek, hiszen ezer szállal kötődik a klubhoz – írja a kecskemetite.hu.
Szabó István több mint húsz éve dolgozik edzőként, pályafutását a KTE utánpótlásában kezdte, ahol több olyan játékos nevelésében is elévülhetetlen érdemeket szerzett, akik később az NBI-ben is bemutatkozhattak. A következő lépcsőfok a felnőtt futballban az NBI-es együttes pályaedzői pozíciója volt számára, Tomiszlav Szivics segítőjeként 2011-ben Magyar Kupát nyert. 2012-től a KTE vezetőedzője lett, az NBI-ben Ligakupa ezüstéremig és ötödik helyig vezette a csapatot, az utolsó körben még az Európa Liga indulásért harcolva.
Kecskemétről távozva Pakson dolgozott ismét Tomiszlav Szivics oldalán, majd Cegléden az NBII-ben ismét vezetőedző lett. A megyei futballban is letette névjegyét, hiszen Kiskunfélegyházán egy nagyon nehéz megye I-es bajnokságot tudott megnyerni a KHTK-val 2016-ban. A 2017/2018-as szezonban már Tiszakécskén ért el hatalmas bravúrt, hiszen újoncként megnyerte az NBIII. közép csoportot csapatával, feljutva a másodosztályba. 2019-ben ismét pályaedzőként tért vissza Paksra, majd 2020 januárjában az FC Dabas vezetőedzője lett. A dabasi együttes szenzációsan teljesített a mögöttünk hagyott szezonban, hiszen 20 győzelemmel, 14 döntetlennel és mindösszesen 4 vereséggel bronzérmes lett az NBIII-ban.
Szabó István nem egyedül érkezik Dabasról, hiszen Kerekes Barna is követi őt, aki pályaedzőként csatlakozik a szakmai stábhoz.
– Itt élek Kecskeméten, de most tértem haza, így tudnám kifejezni most magam – mondta Szabó István. -Kilenc év telt el azóta, hogy elhagytam a klubot. Nagyon szép éveket töltöttem el más városokban, más csapatoknál, rengeteg élménnyel és sportsikerrel lettem gazdagabb, de a szívem ettől függetlenül mindig a KTE-é volt, ez már sosem fog változni, akárhova is sodor az élet. Egy percet sem gondolkodtam, miután megkeresett a klubvezetés, nagyon örülök, hogy itt lehetek!
- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Negyvenöt évet dolgozott a kecskeméti nyugdíjas, mégsem vehet kedvezményes buszbérletet

Múlt hét szerdán beszámoltunk róla, hogy helyi civil aktivisták szerint nincs minden rendben Kecskemét közösségi közlekedésével, ezért igyekeznek megreformálni a...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...
Exit mobile version