Támogassa a KecsUP.hu-t

Havi két gombóc fagyi ára, és még hatékonyabb lehet a KecsUP!

Azt talán ecsetelni sem kell, hogy miért nem dúskálunk a pénzben. Mi nem kapunk sok-sok millió forint közpénzt, nem vagyunk kitömve önkormányzati és állami hirdetésekkel, így minden forintért meg kell küzdenünk. Mégis sok ezer ember olvas minket naponta, és híreink eljutnak egy szélesebb közönséghez. Kapunk sok témajavaslatot, információt, fényképet üzenetekben. Hozzánk fordulnak olyan esetekben is, amelyekben sajtóként nem tudunk segíteni, de úgy tekintünk ezekre is, mint a bizalom, a remény egyik megtestesítőjére. Köszönjük e helyről is.

Most azonban azzal a kéréssel fordulunk olvasóinkhoz, hogy segítsenek minket abban, hogy a következő években még hatékonyabban végezhessük munkánkat. Nagy terveink vannak. Bővíteni szeretnénk a tartalmat, és terjeszkedni szeretnénk a térképen.

Szeretnénk kitekinteni a környező településekre. Több hír, több fotó, több videó színesebb KecsUP-ot jelent. Szóval lehet terjeszteni, lehet mondani ismerősöknek, rokonoknak, hogy tessék olvasni minket, mert sosem lehet tudni, mikor jelennek meg ügyek, események az ő falujukból, városukból. Ennek a terjesztése még csak pénzbe sem kerül.

És akkor a piszkos anyagiak. Ahhoz, hogy hatásosabbak legyünk; hogy még több ügyet fel tudjunk dolgozni; hogy több eltitkolt információt meg tudjunk szerezni, szükség van az olvasók segítségére is.

Csupán havi két gombóc fagyi ára, és az eddigieknél is nagyobb erőt tudunk mutatni.

Reméljük, hogy több ezer olvasónk megérti kérésünket, és szán ránk ennyit havonta. Ez a legbiztosabb módja annak, hogy holnap és holnapután is meg tudjunk jelenni. Aki csupán egy egyszeri támogatást küldene, az is óriási segítség.

Természetesen aki teheti, az állítson be nagyobb összegeket, mert ezzel csak mindenki nyer. Mi növelni tudjuk erőnket, az olvasó pedig több ügyről szerez tudomást.

Hogyan tud minket a legegyszerűbben támogatni?

Átutalás esetén az alábbi adatokat használja. Ne felejtse, hogy bankja az átutalásokért további díjat számolhat fel!

Áramlat Alapítvány
10918001 -00000110-65750012
Közlemény: KEcsUP támogatás
Amennyiben tud, akkor adjon meg rendszeres átutalási megbízást!

Bankkártyával is tud támogatást küldeni nekünk és ez még talán egyszerűbb is, továbbá az átutaláshoz kapcsolódó további költségek sem terhelik önt.

Ha úgy gondolja, hogy rendszeresen tudja támogatni munkánkat akkor az alábbi linkre kattintva tud továbblépni a kártyás fizetési oldalra:

2 GOMBÓC FAGYI (600,-FT) HAVONTA

1.000,-FT HAVONTA

5.000,-FT HAVONTA

10.000,-FT HAVONTA

50.000,-FT HAVONTA

100.000,-FT HAVONTA

Ha most még nem tud rendszeres összeget vállalni, de egyszeri összeggel szívesen támogat minket, akkor az alábbi linkre kattintson:

1.000,-FT

5.000,-FT

10.000,-FT

50.000,-FT

100.000,-FT

Számítunk Önökre, Önök is számíthatnak ránk.

Köszönünk minden egyes forintot!

KecsUP szerkesztőség