fbpx
5.7 C
Kecskemét
2022. december 7., szerda

Médiaajánlat

A KecsUP MÉDIAAJÁNLATA

Kecskemét új közéleti online hírportálján történő megjelenésekre

A kecsUP olvasói jó érzékkel választják a kecskeméti médiumok közül portálunkat, ami 2019. márciusa óta bátor, nyitott és kritikus stílusával mára az egyik legolvasottabb közélettel foglalkozó helyi oldallá nőtte ki magát. A puszta történéseken túl megmutatjuk az elrejtett történeteket, lokális világunk sokszínűségét és teret adunk a szabad véleményeknek. Elkötelezettek vagyunk a gondolatok pluralizmusa, illetve a média valós szabad piaca mellett. Célunk, hogy naprakészen, kézzelfogható közelségbe hozzuk olvasóink számára a regionális és a helyi társadalmi, politikai és kulturális történéseket.

2021-ben hónapról hónapra mindig 150 ezer felett a kecsUP

Amíg 2020-ban még átlag 130 ezer oldalmegtekintésünk volt havonta, addig 2021. január óta hónapról hónapra mindig 150 ezer felett olvastak bennünket. A március pedig meg is haladta a 170 ezer megtekintést. Kéthetes időszakot tekintve 50.000 aktív felhasználót érünk el, havi kitekintésben pedig 75.000 az aktív felhasználói elérésünk. Azaz egy hónap alatt a kecskeméti térségben internethasználók 90%-át érjük el. Látogatóink 60%-a a 25-54 éves korosztályból kerül ki, nagyjából egyenletes eloszlásban (21% – 18% -21%) és a nemek közötti eloszlás 55%-45% a férfiak javára. Kecskeméten kívül olvasnak bennünket Izsák, Kiskunfélegyháza, Lakitelek és környékén. Nagykőrösön nyomtatva is, ahol a Heti Hírek újságban hétről hétre saját tartalommal is jelentkezünk.

Home office alatt sem tétlenkedünk

A koronavírus-járvány következtében több olyan tervünket is későbbre kell halasztanunk, amiket élőben szeretnék megvalósítani. Otthoni munkára kényszerültünk, ami időszakot igyekszünk az építkezésre fordítani.

A tudatos kecskeméti adófizető polgárokért

Eddig soha nem látott módon mutatjuk be Kecskemét város 2021-es költségvetését. Egy interaktív alkalmazás segítségével azon állampolgárok számára is, akik kevés ismerettel rendelkeznek a közpénzügyek területén, könnyen befogadható és értelmezhető képet adunk, hogy mennyit költ a városunk oktatásra, egészségügyre, a zöldfelületekre vagy éppen a kritikus állapotban lévő útjainkra.

Újságírói gyakornoki programunk

A KecsUP.hu, hogy további hírekkel, érdekes történetekkel, oknyomozó cikkekkel tudjon bővülni, szükségünk van jó tollú, körültekintően dolgozó újságíróra. Gyakornoki programunk keretében jelenleg 8 fő gyakornokkal dolgozunk együtt.

A kiadó

A KecsUP.hu kiadója az Áramlat Alapítvány.

Hirdessen nálunk Ön is!

Letölthető árlistánkért kattintson ide, hirdetéssel kapcsolatban keresse értékesítőnket a kecsup@aramlat.hu email címen!

Egyedi árlistánk a 2022-es országgyűlési választással és népszavazással kapcsolatban

A kampányok szabályozásának megfelelően az Állami Számvevőszék részére leadott hivatalos hirdetési árlistáink a következők:

„A szabadság érzésének utolsó kis köre a pusztában.”

Hirdetés

Felkapottak

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...

Hirdetés

Legnépszerűbb

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...