Idén újra nekünk ajánlhatod fel az adód 1 százalékát!

5 éves lesz a KecsUP március 28-án! 5 éve nyújtunk tá­jé­ko­zó­dá­si pontot a hétköznapokban. Célunk nemcsak füg­get­len­nek lenni, de a leghitelesebb, legmegbízhatóbb és leg­ma­ga­sabb minőségű újságot készíteni a városban. Egy olyan szabad és gondosan szerkesztett platformot, amit minden város megirigyelne.

2023. óta nekünk is felajánlhatod adód 1%-át. Ne hagyd az államkasszában ezt a pénzt, rendelkezz róla, hogy a vidéki média kapja meg!

Áramlat Alapítvány adószáma: 19235743-1-03

Stummer: 2 milliárdért építenének alagutat Orbánnak a Puskás Stadionba

- Advertisement -

Stummer János, a Nemzetbiztonági Bizottság elnökeként videót tett közzé, mert szerinte a kezében ez az egyetlen lehetőség maradt, hogy a közvéleményt tájékoztassa egy titkos alagútról, amely Orbán Viktor számára épülne a Puskás Stadionba, és ez 2 milliárd forintba kerülne. Erről beszél a felvételen. Mint mondta, példátlan a lépése, mert ez egy a kormányzat által titkosított információ.

Végül a fideszes többség rábólintott

A videóban arról beszélt, hogy azért nála landolt ez a dokumentum, mert az általa elnökölt bizottságon keresztül akarták sok évre titkosítani ezt az építkezést, hogy elkerüljék a botrányt. Elmondja, hogy jelezte, hogy nem engedi napirendre venni a bizottságban az anyagot. Stummer szerint erre fel megjelent nála a bizottság fideszes alelnöke, Halász János azzal, hogy módosítani fognak a napirenden, hogy dönthessenek erről. Stummer felidézi, hogy ebben a bizottságban is többségben vannak a kormánypárti képviselők. A bizottság elnöke a videóban elmondja, hogy végül rábólintottak a kormánypártiak a titkos alagútra, köztük Lezsák Sándor Bács megyei országgyűlési képviselő.

Stummer János a videó vége felé azt mondja, hogy tisztában van vele, hogy a kormánypárti többség azonnal elmozdítja a bizottság éléről és bíróság elé állítják. Arról is beszél, hogy semmi magyarázatot nem kapott, miért most és így van erre szükség. Stummer utolsó mondata az, hogy amennyiben bíróság elé kell állnia, a hazája érdekében ezt is megteszi. Mert nincs szükség, főleg a mostani helyzetben, adóforintokból titkos alagutakra, urizálásra.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Megnyílt a város első P+R parkolója, egyelőre nem tolonganak az autók

Átadó nélkül használatba került Kecskemét első P+R parkolója Homokbányán. Május 16-tól bátran használhatják a kialakított placcot, akik ingyen, tömegközlekedéssel...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...
Exit mobile version