Idén újra nekünk ajánlhatod fel az adód 1 százalékát!

5 éves lesz a KecsUP március 28-án! 5 éve nyújtunk tá­jé­ko­zó­dá­si pontot a hétköznapokban. Célunk nemcsak füg­get­len­nek lenni, de a leghitelesebb, legmegbízhatóbb és leg­ma­ga­sabb minőségű újságot készíteni a városban. Egy olyan szabad és gondosan szerkesztett platformot, amit minden város megirigyelne.

2023. óta nekünk is felajánlhatod adód 1%-át. Ne hagyd az államkasszában ezt a pénzt, rendelkezz róla, hogy a vidéki média kapja meg!

Áramlat Alapítvány adószáma: 19235743-1-03

Ezek a vállalkozások számíthatnak NAV-ellenőrzésre a következő időszakban

- Advertisement -

Bács-Kiskun megyében a zöldség- és gyümölcs-kiskereskedők számíthatnak ellenőrzésre, Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében pedig az építkezéseken vizsgálják a szabályos foglalkoztatást.

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal adótraffipax oldalán található ellenőrzési terv szerint azadóhatóság munkatársai a következő helyeken terveznek végrehajtani ellenőrzéseket:

DÉL-BUDAPEST

A NAV munkatársai márciusban azokat a budapesti vállalkozásokat ellenőrzik, amelyek az elmúlt hat hónapban a számla- és nyugtaadást elmulasztották vagy a foglalkoztatottak bejelentéseit hibásan, hiányosan, illetve valótlan adattartalommal teljesítették.

Az ellenőrök ezen adózók esetében ismételten a számla- és nyugtaadást, a foglalkoztatás szabályszerűségét és az online pénztárgéppel kapcsolatos szabályok betartását vizsgálják.

BÁCS-KISKUN MEGYE

A NAV Bács-Kiskun Megyei Adó- és Vámigazgatóságának munkatársai márciusban és áprilisban a zöldség- és gyümölcs-kiskereskedőket ellenőrzik.

Az adóellenőrök elsősorban a számla- és nyugtaadást, valamint az online pénztárgépek üzemeltetését vizsgálják, továbbá nyomon követik a bevételek alakulását.

március 22-től a méteráru- és rövidáru-kereskedőket ellenőrzik a megye egész területén. A revizorok az alkalmazottak bejelentését, valamint az online pénztárgép használatának szabályszerűségét vizsgálják.

HEVES MEGYE

A NAV munkatársai márciusban a megyei virág- és ajándékkereskedőknél ellenőrzik a nyugta- és számlaadást, az online pénztárgép használatát, a foglalkoztatás szabályszerűségét és az áruk eredetét.

JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK MEGYE

A NAV Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Adó- és Vámigazgatóságának munkatársai márciusban a zöldség- és gyümölcskereskedőket ellenőrzik a megyében. Az üzletek mellett a közterületen, piacokon értékesítők is számíthatnak ellenőrzésekre. Az adóellenőrök vizsgálják a nyugta- és számlaadást, az online pénztárgépek szabályszerű üzemeltetését és az alkalmazottak bejelentését.

SZABOLCS-SZATMÁR-BEREG MEGYE

A megye építkezésein továbbra is ellenőrzik a szabályos foglalkoztatást. A revizorok a hét valamennyi napján, a megye egyéb településein is végezhetnek ellenőrzéseket.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Megnyílt a város első P+R parkolója, egyelőre nem tolonganak az autók

Átadó nélkül használatba került Kecskemét első P+R parkolója Homokbányán. Május 16-tól bátran használhatják a kialakított placcot, akik ingyen, tömegközlekedéssel...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...
Exit mobile version