Idén újra nekünk ajánlhatod fel az adód 1 százalékát!

5 éves lesz a KecsUP március 28-án! 5 éve nyújtunk tá­jé­ko­zó­dá­si pontot a hétköznapokban. Célunk nemcsak füg­get­len­nek lenni, de a leghitelesebb, legmegbízhatóbb és leg­ma­ga­sabb minőségű újságot készíteni a városban. Egy olyan szabad és gondosan szerkesztett platformot, amit minden város megirigyelne.

2023. óta nekünk is felajánlhatod adód 1%-át. Ne hagyd az államkasszában ezt a pénzt, rendelkezz róla, hogy a vidéki média kapja meg!

Áramlat Alapítvány adószáma: 19235743-1-03

Letiltották: Már nem követhető, merre jár a NER luxusrepülőgépe

- Advertisement -

Az Alfahír írta meg, hogy az egyik legnagyobb online gépkövető oldalon már nem lehet látni, merre jár a NER luxusrepülőgépe, az OE-LEM lajstromszámú Bombardier 6000. Ez az a gép, amellyel korábban Mészáros Lőrinc és Orbán Viktor is utazott.

Az Alfahír szerint ez a gép mostanában szinte menetrendszerűen járt a Maldív-szigetekre. A lap munkatársai ott voltak a Liszt Ferenc repülőtéren, amikor a gép visszaérkezett legutóbb, de munkatársukat biztonsági emberek akadályozták, hogy lencsevégre kapja, kik utaztak éppen „egy világjárvány kellős közepén” a tengerre. A tudósítás szerint ennyiben nem merült ki a biztonságiak tevékenysége, egy ideig követték is az autóját.

Az Alfahír most azt írja, hogy kormányzati adatvédelmi szabályokra hivatkozva tiltották le a gép követését az említett oldalon. Három napja, amikor a cikket írták, megjegyezték, hogy szerencsére van egy másik oldal, ahol még követhető a gép, de jó eséllyel ott is blokkolni fogják a lehetőséget. Ez mára így van, a KecsUP már nem tudta megnézni ezen az oldalon az OE-LEM lajstromszámú Bombardier 6000 típusú repülőgépet.

- Advertisement -
Exit mobile version