Idén újra nekünk ajánlhatod fel az adód 1 százalékát!

5 éves lesz a KecsUP március 28-án! 5 éve nyújtunk tá­jé­ko­zó­dá­si pontot a hétköznapokban. Célunk nemcsak füg­get­len­nek lenni, de a leghitelesebb, legmegbízhatóbb és leg­ma­ga­sabb minőségű újságot készíteni a városban. Egy olyan szabad és gondosan szerkesztett platformot, amit minden város megirigyelne.

2023. óta nekünk is felajánlhatod adód 1%-át. Ne hagyd az államkasszában ezt a pénzt, rendelkezz róla, hogy a vidéki média kapja meg!

Áramlat Alapítvány adószáma: 19235743-1-03

A Kinizsi SE kapta a támogatást, a Kinizsi SE építtette a klubházat, de az átadást már nem élhette meg…

- Advertisement -

Persze ez a Sohajda-Körtvélyesi párost és a többi fideszes képviselőt nem zavarta, hisz ott paroláztak az átadáson. Míg Zágráb Nándor és Oláh József helyi Jobbik elnök az ünneplés helyett a Kinizsi SE-t búcsúztatták, addig a fideszes propagandaoldal az ellenzéki megmozduláson gúnyolódott! Nyilván nem az eltüntetett klub részleteinek tisztázása, az illetékesek megkérdezése fontos a Fidesz lakájmédiájának, hanem mindenek előtt és mindenek felett a terhelő tények elfedése és az ellenzék igaztalan lejáratása. Számtalan példát tudunk erre az elmúlt pár évből…

Mindezekről Zágráb Nándor így tudósít a Facebook oldalán:

„ÍGY REAGÁLT A FIDESZ a Kinizsi tegnapi elbúcsúztatására

Ahelyett, hogy válaszolnának a Kinizsi kirablásával kapcsolatos kérdésekre, megindokolnák Suba Lajos, az Arany János Református Gimnázium igazgatójának nyilvános megalázását, bohócsapkát retusálnak a fejemre.

Jobb, ha tisztában vannak azzal, hogy sem a lakosságból, sem belőlem nem lehet bohócot csinálni.

Most még tele eheti magát, kitüntetheti a saját klienseit közpénzből a fideszes elit, de jövőre vége lesz az aranyéletnek. Nem lesz több ingyen ebéd. A választások után kiszedjük őket a nép felé épített elitpáholyból és el fognak számolni minden fillérrel.

FIZESSENEK A TOLVAJOK!”

Majd a következő Zágráb poszt így szól:

„A TEGNAPI INGYENEBÉDEN ott volt a fideszes országgyűlési képviselő is

Az itt látható képen világosan látszik, Földi László ki mellett tette le a voksát. Mögötte Sohajda Márk, a Kinizsit sírba vivő utolsó elnök látható. Mellette Körtvélyesi Attila helyi fidesz elnök áll, ő jegyzőkönyvezte a Kinizsi átadását a kókai romáknak.

Földi László ezek szerint eldöntötte milyen pozíciót foglal el az ügyben. Ő a Nagykőrösi Kinizsit eltüntetőket támogatja. Ezzel szemben én az igazság kiderítése mellett foglalok állást, ezért tettem büntető feljelentést a rendőrségen.

Ő az urizáló fideszes ficsúrok közé tartozik, én pedig azért harcolok Jakab Péterrel, hogy

Nagykőrösön is fizessenek a tolvajok!”

K.Zs.B.T.

- Advertisement -
Exit mobile version