Idén újra nekünk ajánlhatod fel az adód 1 százalékát!

5 éves lesz a KecsUP március 28-án! 5 éve nyújtunk tá­jé­ko­zó­dá­si pontot a hétköznapokban. Célunk nemcsak füg­get­len­nek lenni, de a leghitelesebb, legmegbízhatóbb és leg­ma­ga­sabb minőségű újságot készíteni a városban. Egy olyan szabad és gondosan szerkesztett platformot, amit minden város megirigyelne.

2023. óta nekünk is felajánlhatod adód 1%-át. Ne hagyd az államkasszában ezt a pénzt, rendelkezz róla, hogy a vidéki média kapja meg!

Áramlat Alapítvány adószáma: 19235743-1-03

Csapadékvíz elvezetés margójára

- Advertisement -

Szerintem alapvetően örülni lehet, ha a városkép és funkcionális összetevői javulnak, nekem ilyen az utcai a csapadékvíz elvezető hálózat.

Megépítésével megszűnnek az utcai víztócsák, az utak széle kulturáltabb lesz, vélhetően kevésbé töredezik le, egyszóval javulhat a közlekedés, szebb lehet az utcakép! A kivitelezésbe és/vagy a tervezésbe annyi hiba csúszott a Nádor utca és a Tompa Mihály utca kereszteződésében épült csapadékvíz elvezetőnél, hogy az nincs lefedve, így a Nádor utcáról a Tompa utcára való behajtás ezen a beton elvezetőn keresztül történik. Gyakorlatilag egy épített bukkanón kell áthajtani, ami személygépkocsival is több mint kellemetlen, kerékpárral és motorkerékpárral baleset veszélyes.

Ha ez a hiányosság elhárítása folyamatban van, akkor előre elnézést kérek, ha nem, akkor ezúton is jelezzük a Nagykőrösi Polgármesteri Hivatal Műszaki osztályának, illetve mint közlekedésbiztonsági akadályt jelezzük a Nagykőrösi Rendőrkapitányság felé.

Kökény Gábor
Települési képviselő
Jobb Nagykőrösért Egyesület

- Advertisement -
Exit mobile version