Egyedi megjelenésű szennyeskosarak

- Advertisement -

A szennyes és elpakolása szinte minden háztartásban gyakran előkerül napirendi pontként, ugyanis mindig van a családban egy vagy több gyerek vagy ember, akinek valahogy sehogy sem sikerül eljutni a ruháival a szennyestartó kosárig. Valahol félúton elakad a történet, és a szennyesruhák a földön végzik.

A szennyestartók megváltozott szerepe

Napjaink szennyestartói azonban már olyan elegánsak és egyedi kivitelezésűek, hogy nincs szükség arra, hogy valamelyik helyiség rejtett zugában eldugjuk. Bátran lehet szem előtt, mert beleillik az adott helyiség enteriőrjébe, így talán könnyebb lesz a szennyest is eljuttatni. Ilyenek a Curver.hu webáruház szennyestartó kosarai is, amelyek biztos elnyerik a tetszését minden családtagnak.

A webshopban bőségesen válogathatunk színben, méretben és mintázatban egyaránt a különféle kosarak közül. Ami közös mindegyik termékben, hogy magas minőséggel rendelkeznek.

Különleges megjelenés

A Curver.hu webáruházban található szennyestartók mind olyan külsővel rendelkeznek, mely lehetővé teszi, hogy a lakásban ne a fürdőszobában kelljen tárolni őket. Előfordulhat, hogy a fürdőszoba olyan kicsi, hogy nem fér el benne még egy szennyestartó is. Ilyenkor a család arra kényszerül, hogy az előszobában, hálószobában, netán a nappali egyik félreeső zugában helyezze el ezt az árucikket.

De ezzel nincs semmi baj, hiszen ezek a típusok már tényleg gyönyörűek, és megállják a helyüket, bárhol legyenek is. Vannak olyan változatok, amelyek fa- vagy rattan hatásúak, ezek a darabok tényleg már kifinomult eleganciát sugároznak. A világos- vagy sötétbarna színekkel még inkább a fa mintázat hatását emelik ki, holott ezek is műanyag termékek frappáns kidolgozással.

Ha megszokjuk, hogy minden este és reggel célzottan a szennyeskosárba tegyük az odavaló holmikat, gyorsan elérhetjük, hogy a lakás sokkal rendezettebb lesz.

Egyszerű karbantarthatóság

Sokan azért is szeretik a műanyag árucikkeket a lakberendezésben, mert tényleg nagyon könnyű és gyors a karbantartásuk. Elegendő időnként egy porronggyal letörölni vagy mosószeres vízzel átmosni a felületet. A szellőzésük, főleg a lyukacsos mintáknak köszönhetően teljes mértékben megoldott.

Egy nagyobb családban, ahol több gyerek vagy több generáció él együtt, elkél több szennyestartó kosár is. Ha sikerül megbeszélni, nagy segítség lenne a mosás elindításánál, ha már a szennyestartókba is szelektálva kerülne bele a szennyes ruha. Persze ehhez kell minden családtag megfelelő életkora és pozitív hozzáállása, és hogy megtanulják, melyik tartóba mit tegyenek.

A webáruházban szettekben is kapható darabok tartalmaznak egy szennyestartó- és egy ruháskosarat. Ezek színben, stílusban, mintában is összepasszolnak. A ruháskosár használható a szennyes lakásban való összegyűjtésénél, de a teregetésnél is. Amikor épp nincs rá szükség, akkor pedig nagyszerű háztartási kellék szerepét tölti be, mint tároló, pl. gardróbszekrényben.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Ákos koncertezik szombat este Kecskeméten, van, aki már reggel óta várja

Szombaton 20 órakor lép színpadra az énekes Kecskeméten, a Lestár téren. A színpad készen áll és várja az előadóművészt....

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...
Exit mobile version