Idén újra nekünk ajánlhatod fel az adód 1 százalékát!

5 éves lesz a KecsUP március 28-án! 5 éve nyújtunk tá­jé­ko­zó­dá­si pontot a hétköznapokban. Célunk nemcsak füg­get­len­nek lenni, de a leghitelesebb, legmegbízhatóbb és leg­ma­ga­sabb minőségű újságot készíteni a városban. Egy olyan szabad és gondosan szerkesztett platformot, amit minden város megirigyelne.

2023. óta nekünk is felajánlhatod adód 1%-át. Ne hagyd az államkasszában ezt a pénzt, rendelkezz róla, hogy a vidéki média kapja meg!

Áramlat Alapítvány adószáma: 19235743-1-03

Egy lajosmizsei büfé futárát megtamádtak, többet nem szállítanak ki arra a környékre

- Advertisement -

„Az alábbi utcákba… nem szállítunk ki: Telepi út, Szív utca, Orgona utca, Bene szél utca, Dankó Pista utca, Fülemüle utca, Bene tanya. A futáraink testi épsége többet ér mindennél! Akik ezekben az utcákban laknak és nem tehetnek róla, azoktól elnézésüket kérjük! Rendelésüket szívesen elkészítjük, ha személyesen a büfénél átveszik” – szól a lajosmizsei gyorsétterem, a Club 75 Büfé Facebook-posztja.

Erre a lépésre azért szánta rá magát a büfé tulajdonosa, mert a rossz környéken előfordult, hogy rátámadtak az ételfutárra. A helyiek úgy tartják, a drog ural mindent a nyomortelepen.

„Sajnálatos módon a sofőrünket bántalmazták és kirabolták. Nem ez volt az első eset, hogy atrocitás érte őket ezen a környéken. Ez volt az i-re a pont, ezért döntöttünk így” – tette hozzá a vezetőség.

A tulajdonos elmondta, hogy a futár már jól van, a támadója akkor ütötte meg könyökkel, amikor a telefonját próbálta elvenni, a pénzzel teli tárcáját el is tudta venni tőle. Egy ideje már a kocsiból sem szállnak ki a futárok, az ablakon keresztül adják át az ételt, a támadás is ekkor történt.

Basky András polgármester elmondta:

„A városban – mint mindenhol az országban – adódnak olyan problémák, amikre megoldást kell találni. A rendőrséggel nagyon jó a kapcsolatunk, rendszeresen konzultálunk, egyeztetünk. De a polgárőrség és egy önkormányzati közterület-felügyelő is segíti a munkánkat. Nyilvánvalóan bizonyos embereket hátrányosan érint a vendéglátóhely döntése, de azt is meg kell érteni, hogy ha valakit atrocitás ért, nem szívesen vállalná fel még egyszer.”

via Blikk.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Orbán és Gyurcsány is csütörtököt mondott Kecskemétre (galériával)

Úgy tűnik Kecskemét lesz a 2024-es választások metszéspontja, ahol a párhuzamosok mégis találkoznak, ugyanis információink szerint egy napon látogat...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...
Exit mobile version