Idén újra nekünk ajánlhatod fel az adód 1 százalékát!

5 éves lesz a KecsUP március 28-án! 5 éve nyújtunk tá­jé­ko­zó­dá­si pontot a hétköznapokban. Célunk nemcsak füg­get­len­nek lenni, de a leghitelesebb, legmegbízhatóbb és leg­ma­ga­sabb minőségű újságot készíteni a városban. Egy olyan szabad és gondosan szerkesztett platformot, amit minden város megirigyelne.

2023. óta nekünk is felajánlhatod adód 1%-át. Ne hagyd az államkasszában ezt a pénzt, rendelkezz róla, hogy a vidéki média kapja meg!

Áramlat Alapítvány adószáma: 19235743-1-03

Filmklubos vitaesteken vehetünk részt az ősz folyamán

- Advertisement -

A Fenntartható Fejlődés Szakkerekasztal és a Hunyadivárosi Közösségi Kert filmklub jellegű vitaesteket szervez az ősz folyamán, melyeken az aktuális fenntarthatósági témákat boncolgatják, beszélik ki. A vetítésekre, és a hozzájuk kapcsolódó disputára kéthetenként kerül sor a Hunyadivárosi Közösségi Házban.
Az elsőre már alig pár nap múlva: október 3-án, kedden, este 6 órai kezdéssel. Témának ezúttal az élelmiszerbiztonságot választották.

Az öt alkalmat magába foglaló vitaest-sorozat keretében a Holnap című francia filmet vetítik részleteiben, majd lehetőséget adnak a közös beszélgetésre, a filmrészletben bemutatott téma bőségesebb kitárgyalására. Elsősorban a megoldásokat kutatják, és megnézik, hogy mások milyen megoldásokat találtak.

Holnap Trailer

A pár évvel ezelőtt nagy sikerrel bemutatott francia filmben egy fiatal csapat a jelenben keresi azt, ami a jövőhöz fontos. Megismerkednek azokkal, akik közösségben, szövetkezetben, döntéshozó pozícióban bátran és vidáman, együtt teremtenek egy zöldebb, értelmesebb és – nem utolsósorban – boldogabb társadalmat.

A belépés díjtalan, ugyanakkor regisztrációhoz kötött, amit ezen az oldalon lehet megtalálni.

A szervezők szeretettel várják az érdeklődőket, akiket érdekel a HOLNAP, a fenntartható jövő, és kíváncsiak arra, hogy milyen eszközök és megoldások állnak rendelkezésünkre ennek az eléréséhez!

Forrás: Fenntartható Fejlődés Szakkerekasztal

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Székre állt Orbán Viktor Kecskeméten – érdekességek a zártkörű kormányfői látogatásról

Hogy jutottunk be a rendezvényre? Mit írt a Kétfarkú Kutya Párt képviselő-jelöltje a transzparensére? Hogy lehetett levelet feladni a...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...
Exit mobile version