Idén újra nekünk ajánlhatod fel az adód 1 százalékát!

5 éves lesz a KecsUP március 28-án! 5 éve nyújtunk tá­jé­ko­zó­dá­si pontot a hétköznapokban. Célunk nemcsak füg­get­len­nek lenni, de a leghitelesebb, legmegbízhatóbb és leg­ma­ga­sabb minőségű újságot készíteni a városban. Egy olyan szabad és gondosan szerkesztett platformot, amit minden város megirigyelne.

2023. óta nekünk is felajánlhatod adód 1%-át. Ne hagyd az államkasszában ezt a pénzt, rendelkezz róla, hogy a vidéki média kapja meg!

Áramlat Alapítvány adószáma: 19235743-1-03

Összeverekedett két fideszes politikus a keceli kocsmában (videó)

- Advertisement -

A Mindenki Magyarországa Néppárt (MMN) birtokába került annak a térfigyelőkamerának a felvétele, amelyen mintha az lenne látható, amint egy keceli sörözőben két helyi fideszes politikus egymásnak esik, tudatta a párt Facebook-oldalán, ahol a videót is közzétették – számol be róla az RTL.

Az RTL úgy tudja, hogy vélhetően a verekedést kezdeményező fideszest a párt elindítja az önkormányzati választásokon Kecelen.

Az RTL úgy tudja, hogy a videón az ütéseket kapó-álló

Dr. Agócs Ákos képviselő, a Kulturális, Sport és Idegenforgalmi Bizottság elnöke lemondott megbízatásáról.

Az MMM szerint Agócs Verba Józseffel, a Kecel Városi Sportcsarnok vezetőjével kapott össze, akit Haszilló Ferenc polgármester bízott meg hivatalával. Azt írják: „Verba idén Haszilló oldalán indul a választáson képviselő-jelöltként. A helybéliektől úgy hallottuk, hogy Agócs korábban különösen jó viszonyt ápolt Haszillóval, de az évek során némileg elhidegültek: elképzelhető, hogy ennek lehetett köze a Verba és Agócs közti konfliktushoz.”

„A tettlegességig fajult vita mindkét sérültjét kórházi ellátásban részesítették. Vélhetően látlelet is készült, és az ügyben feljelentés is történt” – írja az MMN.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Orbán és Gyurcsány is csütörtököt mondott Kecskemétre (galériával)

Úgy tűnik Kecskemét lesz a 2024-es választások metszéspontja, ahol a párhuzamosok mégis találkoznak, ugyanis információink szerint egy napon látogat...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...
Exit mobile version