Idén újra nekünk ajánlhatod fel az adód 1 százalékát!

5 éves lesz a KecsUP március 28-án! 5 éve nyújtunk tá­jé­ko­zó­dá­si pontot a hétköznapokban. Célunk nemcsak füg­get­len­nek lenni, de a leghitelesebb, legmegbízhatóbb és leg­ma­ga­sabb minőségű újságot készíteni a városban. Egy olyan szabad és gondosan szerkesztett platformot, amit minden város megirigyelne.

2023. óta nekünk is felajánlhatod adód 1%-át. Ne hagyd az államkasszában ezt a pénzt, rendelkezz róla, hogy a vidéki média kapja meg!

Áramlat Alapítvány adószáma: 19235743-1-03

Kecskeméten kezdte meg nyári felkészülését a férfi kosárlabda-válogatott

- Advertisement -

Nyári összetartásra hívta a férfi kosárlabda válogatottat Stojan Ivkovic szövetségi kapitány. A kecskeméti edzőtábor egyrészt a nemzeti csapat előtt álló Európa-bajnoki selejtezőkre való felkészülést is segíti, másrészt két felkészülési torna is szerepel a programban.

– Megtisztelő, hogy Görögországba és Németországba a világbajnokságra készülő házigazdák bennünket is meghívtak – mondta Stojan Ivkovic. – Ez is azt mutatja, hogy a válogatottunk presztízse az elmúlt években jelentősen emelkedett.

Vojvoda Dávidékra két felkészülési torna vár, erős ellenfelekkel szemben készülhetnek a mieink.

Tornák:

Kréta (augusztus 8-10.), résztvevők: Magyarország, Görögország, Irán
Hamburg (augusztus 16-18.), résztvevők: Magyarország, Németország, Lengyelország, Csehország

– Azért volt nagyon fontos az elmúlt évek szisztematikusan felépített munkája, mert az elért eredményeinknek köszönhetően nekünk nem kell előselejtezőt vívnunk az Európa-bajnoki selejtezőkre. Jó helyről sorsoltak bennünket, ami kedvezőbb lehetőséget teremt a selejtezők során.

Ahogyan az már megszokott, a kapitány és szakmai stábja minden összetartásra behív fiatal, tehetséges játékosokat, akik a jövőben a felnőtt válogatott tagjaivá válhatnak. Így idén az U18-as válogatott három kiválósága, Pallai Tamás, illetve Valerio-Bodon Vincent érkezhet a korosztályos Európa-bajnokság után Kecskemétre. Az ugyancsak 18 esztendős Lukács Norbert szereplése bokasérülése miatt bizonytalan.

A július 22-én megtartott sorsoláson Magyarország Ausztriával, Ukrajnával és Szlovéniával került egy csoportba, ahonnan az első három csapat kvalifikálja magát a Németországban, Olaszországban, Csehországban és Grúziában megrendezendő kontinensviadalra.

A férfi válogatott kerete:

PONGÓ Marcell, KELLER Ákos, JUHOS Levente, BENKE Szilárd, RUJÁK András, TAKÁCS Milán, GOLOMÁN György, FERENCZ Csaba, VOJVODA Dávid, HANGA Ádám, ALLEN Rosco, HORTI Bálint, LUKÁCS Norbert, PERL Zoltán, FILIPOVITY Marko, EILINGSFELD János, VÁRADI Benedek, GOVENS Darrin, PALLAI Tamás, VALERIO-BODON Vincent.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Székre állt Orbán Viktor Kecskeméten – érdekességek a zártkörű kormányfői látogatásról

Hogy jutottunk be a rendezvényre? Mit írt a Kétfarkú Kutya Párt képviselő-jelöltje a transzparensére? Hogy lehetett levelet feladni a...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...
Exit mobile version