Idén újra nekünk ajánlhatod fel az adód 1 százalékát!

5 éves lesz a KecsUP március 28-án! 5 éve nyújtunk tá­jé­ko­zó­dá­si pontot a hétköznapokban. Célunk nemcsak füg­get­len­nek lenni, de a leghitelesebb, legmegbízhatóbb és leg­ma­ga­sabb minőségű újságot készíteni a városban. Egy olyan szabad és gondosan szerkesztett platformot, amit minden város megirigyelne.

2023. óta nekünk is felajánlhatod adód 1%-át. Ne hagyd az államkasszában ezt a pénzt, rendelkezz róla, hogy a vidéki média kapja meg!

Áramlat Alapítvány adószáma: 19235743-1-03

Állateledelben kér segítséget a Kecskeméten rekedt Eötvös Cirkusz – frissítve!

- Advertisement -

FRISSÍTÉS!

A cirkusz igazgatója telefonon jelezte, hogy rengeteg felajánlás érkezett számukra, és nagyon köszönik az eddigi adományokat, de többet már nem tudnak elraktározni, így további segítségre már nincs szükség.

Köszönjük mindenkinek, aki támogatta őket, az első sikeresen kivetett KecsUP mentőövvel sikerült életeket menteni!

Kecskeméten kezdte volna a turnéját az Eötvös Cirkusz by Lóránd produkció, de már a premiert sem tudták megtartani a kényszerintézkedések miatt. Ezért lemondták az előadásaikat. Bevételük így nem lesz, és amíg van tartalék forrás, addig tudják etetni az állatokat, de utána már bizonytalan az ellátásuk.

Eötvös Lóránd igazgató a KecsUP-nak elmondta, hogy széna, zöldség és gyümölcs az, amire most nagy szükségük lesz. Például szénából elfogy napi egy nagy körbála, de a többiből is sokat meg tudnak enni az állatok. A nagy fogyasztás ellenére minden kisebb felajánlásnak is örülnek. Legyen az a széna mellett alma, körte, sárgarépa.

A turné kecskeméti szakasza március 22-ig tartott volna, de április 5-ig itt maradnak a városban. Ez idő alatt oda lehet vinni a volt KTE pályára a felajánlásokat.

Kivetettük az első KecsUP mentőövet

Korábbi cikkünkben jeleztük, hogy nehéz helyzetbe jutott cégeknek és magánszemélyeknek is megpróbálunk a saját eszközeinkkel segíteni. Az Eötvös Cirkusznak tehát már odavetettük a KecsUP mentőövet, bízunk olvasónk segítőkészségében.

Király József is felhívást tett közzé

Közben a belváros képviselője, Király József (Szövetség) is felhívást tett közzé Facebook oldalán.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Orbán és Gyurcsány is csütörtököt mondott Kecskemétre (galériával)

Úgy tűnik Kecskemét lesz a 2024-es választások metszéspontja, ahol a párhuzamosok mégis találkoznak, ugyanis információink szerint egy napon látogat...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...
Exit mobile version