Idén újra nekünk ajánlhatod fel az adód 1 százalékát!

5 éves lesz a KecsUP március 28-án! 5 éve nyújtunk tá­jé­ko­zó­dá­si pontot a hétköznapokban. Célunk nemcsak füg­get­len­nek lenni, de a leghitelesebb, legmegbízhatóbb és leg­ma­ga­sabb minőségű újságot készíteni a városban. Egy olyan szabad és gondosan szerkesztett platformot, amit minden város megirigyelne.

2023. óta nekünk is felajánlhatod adód 1%-át. Ne hagyd az államkasszában ezt a pénzt, rendelkezz róla, hogy a vidéki média kapja meg!

Áramlat Alapítvány adószáma: 19235743-1-03

Olvasónk szerint fél éve növekszik ez a katonatelepi kátyú

- Advertisement -

„Az egyetlen megoldáshoz folyamodom, hogy végre befoldozzák. Sajnos nincs más lehetőség. Elküldöm a fotót a Kecsup-nak!” – írta nekünk egyik olvasónk, és mellékelete a fotót a kátyúról, amely elmesélése szerint fél éve növekszik.

Mint írta, semmi reakció nem volt eddig a bejelentésekre. Mivel látta, hogy néhány kátyút megjavítottak, miután cikkeztünk ezekről, most abban reménykedik, hogy ez is eltűnik végre.

Katonatelepen a Platán utca és a Hortenzia utca kereszteződésében van az úthiba, ami eleinte egészen kicsi volt, és akkor egyszerűen meg lehetett volna szüntetni. Ma már komolyabb kárt is okozhat egy futóműnek – írja olavsónk.

Kíváncsian várjuk, mi lesz a kátyúval.

Ajánljuk tavalyi cikkünket a Beretvás közi kátyúról, amelyet a cikkünk után két nappal betömtek. Igaz egy napig sem bírta.

Pocsék meló: egy napig sem bírta a “kijavított” burkolat

 

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Orbán és Gyurcsány is csütörtököt mondott Kecskemétre (galériával)

Úgy tűnik Kecskemét lesz a 2024-es választások metszéspontja, ahol a párhuzamosok mégis találkoznak, ugyanis információink szerint egy napon látogat...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...
Exit mobile version