Idén újra nekünk ajánlhatod fel az adód 1 százalékát!

5 éves lesz a KecsUP március 28-án! 5 éve nyújtunk tá­jé­ko­zó­dá­si pontot a hétköznapokban. Célunk nemcsak füg­get­len­nek lenni, de a leghitelesebb, legmegbízhatóbb és leg­ma­ga­sabb minőségű újságot készíteni a városban. Egy olyan szabad és gondosan szerkesztett platformot, amit minden város megirigyelne.

2023. óta nekünk is felajánlhatod adód 1%-át. Ne hagyd az államkasszában ezt a pénzt, rendelkezz róla, hogy a vidéki média kapja meg!

Áramlat Alapítvány adószáma: 19235743-1-03

Gondozatlan kerékpárút miatt bosszankodnak a katonatelepiek

- Advertisement -

Néhány napja egy katonatelepi Facebook csoportba került ki egy fotó a kerékpárút egyik szakaszáról, amelyet alaposan benőtt a gaz. Mi nem ezt a fotót használjuk, de az egyik tagtól kaptunk fényképeket és ezeket mutatjuk be. Jól látszódik, hogy az egyik sávot csaknem elbortja a növényzet, de még az aszfaltból is gaz nőtt ki.

Olvasói fotó

Olvsói fotó

Valaki meg is jegyezte, hogy olyan nagy a gaz az út mellett, hogy nem is szeret betekerni a városba, mert mire beér már nem kap levegőt, nyilvánvalóan az allergén pollenek miatt. Más írta, hogy biztos azért nem gondozzák, mert ez a szakasz megszűnik, és akkor meg már minek. Még más csoporttag azt vetette fel, hogy a városrész képviselőjének illene odafigyelni ilyenekre.

A fideszes Fekete Gábornak nem volt mondanivalója

Mi meg is kerestük a fideszes Fekete Gábort, hogy a fotón látottakról mit gondol. Valamint arról, hogy miért szűnik meg ez a szakasz, és ha így van, mikor. Választ nem kaptunk, pedig még a válaszolási határidő után is vártunk több, mint egy napot. Ezért nem tudhatjuk, mi a véleménye a képviselőnek a gazos kerékpárútról.

Viszont más forrásból úgy értesültünk, hogy 441-es út négysávosítása érinti a kerékpárutat is. Katonatelepnél amúgy is egy szakaszon át kellett menni a másik oldalra, a változás után máshol fog áttérni az út. Vagyis elképzelhető, hogy a gazos szakasz valóban nem lesz már kerékpárút, csakhogy most úgy tudjuk még az. Katonatelepi forrásunk szerint nincs lezárva, ezt így használják most. Hozzátartozik az igazsághoz, hogy az út többi részén friss kaszálást láttunk tegnap.

 

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Orbán és Gyurcsány is csütörtököt mondott Kecskemétre (galériával)

Úgy tűnik Kecskemét lesz a 2024-es választások metszéspontja, ahol a párhuzamosok mégis találkoznak, ugyanis információink szerint egy napon látogat...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...
Exit mobile version