Idén újra nekünk ajánlhatod fel az adód 1 százalékát!

5 éves lesz a KecsUP március 28-án! 5 éve nyújtunk tá­jé­ko­zó­dá­si pontot a hétköznapokban. Célunk nemcsak füg­get­len­nek lenni, de a leghitelesebb, legmegbízhatóbb és leg­ma­ga­sabb minőségű újságot készíteni a városban. Egy olyan szabad és gondosan szerkesztett platformot, amit minden város megirigyelne.

2023. óta nekünk is felajánlhatod adód 1%-át. Ne hagyd az államkasszában ezt a pénzt, rendelkezz róla, hogy a vidéki média kapja meg!

Áramlat Alapítvány adószáma: 19235743-1-03

Kiadó ingatlanok Budapesten – a bőség zavara

- Advertisement -

A fővárosi ingatlanpiac kifejezetten aktívnak mondható, folyamatosan jelennek meg az újabb hirdetések, kiadó ingatlanok, a kereslet pedig gyakorlatilag egyenletesen magas. Ahhoz, hogy egy ekkora kínálatot átlássunk, tisztában kell lennünk a saját preferenciáinkkal.

Ha kiadó ingatlanokról van szó, semmiképpen sem szorítkozhatunk csak a lakhatásra alkalmas bérleményekre. A kínálat ettől jóval szélesebb, ennek pedig talán két legnépszerűbb kategóriáját alkotják az albérletek és a kiadó irodák, valamint üzlethelyiségek. Első lépésben tehát mindenképp a bérlés céljával kell kezdeni a szűkítési folyamatot. Ez a dolog legegyszerűbb része, hiszen nyilván mindenki tisztában van vele, hogy milyen céllal keres kiadó ingatlant Budapesten.

A keresési és kiválasztási folyamat további része már jóval összetettebb. Ennek egyik fő letéteményese a már említett kínálati bőség, mely mind a lakhatási, mind az üzleti célú ingatlanok esetén fennáll. A hirdetőoldalak folyamatosan ontják magukból az opciókat, így igencsak szigorúnak kell lennünk, ha megfelelően szűkíteni szeretnénk a lehetőségeket. Az erre szakosodott ingatlanoldalak persze nagy segítségünkre lesznek majd, de mindenképpen a saját igényeink mentén alakítsuk a döntést. Ezek az igények azonban ingatlantípusonként eltérők lehetnek.

A kiadó irodák lehetőségei

Ha vállalkozóként keresünk cégünknek egy központi helyet, egy irodát, ahol berendezhetjük főhadiszállásunkat, a kiadó ingatlanok budapesti kínálata garantáltan nem hagy minket cserben. Modern és újszerű irodák egész sora várja új bérlőit, az utánpótlás pedig gyakorlatilag folyamatos. Ha kiadó irodát keresünk vállalkozásunk számára, alapvetés, hogy a profiljának és tevékenységének leginkább megfelelő helyiségeket válasszuk ki a döntés előtt.

Az, hogy mekkora méretű, milyen felszereltségű, elhelyezkedésű és milyen infrastrukturális tulajdonságokkal rendelkező kiadó ingatlant keresünk, abszolút a saját és vállalkozásunk igényein múlik. Beérhetjük egy kisebb, de kedvezőbb árú irodával is, de lehetőségünk a legmodernebb irodaházak monstrumaiba és beköltöznünk. Jó tanács azonban, hogy ha új vállalkozást indítunk, ne akarjunk egyből túl sokat fogni és inkább a kiadó ingatlanok budapesti kínálatának kedvezőbb árú szegmensét vizslassuk.

Lakhatási kilátások

Az albérletek esetén is hasonlóan alakul a helyzet, mint az üzleti célú ingatlanoknál. Folyamatosan bővülő kínálat és egyre fiatalosabb felhozatal jellemzi a portfóliót. A személyes preferenciáink és anyagi lehetőségeink itt is fontos szűrőként funkcionálnak, melyek segítségével máris könnyebben igazodunk el a kiadó ingatlanok labirintusában. Budapest eklektikus mivolta magába foglalja a régi polgári lakásokat és a legújabb, modern lakóparkokat is. A jövő pedig egyértelműen ez utóbbiaké.

A friss szemléletű ingatlancégek is ebben a vonalban hisznek és prémium minőségű lakásokat kínálnak kedvező áron. Ha magunkban vagy párban költöznénk új otthonba, az egy és másfél szobás lakások ideálisak. De természetesen akkor is számos opció áll rendelkezésünkre, ha családunkkal helyeznénk át székhelyünket. Ami biztos, a kiadó ingatlanok budapesti kínálata folyamatos mozgásban van és lesz is, csak győzzük lekövetni.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Székre állt Orbán Viktor Kecskeméten – érdekességek a zártkörű kormányfői látogatásról

Hogy jutottunk be a rendezvényre? Mit írt a Kétfarkú Kutya Párt képviselő-jelöltje a transzparensére? Hogy lehetett levelet feladni a...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...
Exit mobile version