Idén újra nekünk ajánlhatod fel az adód 1 százalékát!

5 éves lesz a KecsUP március 28-án! 5 éve nyújtunk tá­jé­ko­zó­dá­si pontot a hétköznapokban. Célunk nemcsak füg­get­len­nek lenni, de a leghitelesebb, legmegbízhatóbb és leg­ma­ga­sabb minőségű újságot készíteni a városban. Egy olyan szabad és gondosan szerkesztett platformot, amit minden város megirigyelne.

2023. óta nekünk is felajánlhatod adód 1%-át. Ne hagyd az államkasszában ezt a pénzt, rendelkezz róla, hogy a vidéki média kapja meg!

Áramlat Alapítvány adószáma: 19235743-1-03

Gulyás Gergely szerint Magyarország a szabad világ reménysége a konzervatívok számára

- Advertisement -

A CPAC Mexicón tartott beszédében jelentette be Gulyás Gergely, hogy 2023-ban is megszervezik a nagy konzervatív rendezvényt Budapesten.

„Miért vagyunk mégis érdekesek nemcsak konzervatív barátainknak, hanem a haladó liberálisoknak is szerte a világban? Miért próbálnak ellenfeleink kizárni bennünket a nemzetközi politikai színtérről? A válasz egyszerű. Valójában azért, mert Magyarország a konzervatívok reménysége a szabad világban” – elmélkedett Gulyás.

Szerinte „Magyarország a bizonyíték arra, hogy egy konzervatív kormányzás is sikeres lehet”. A miniszter azonban nem állt meg itt, kifejtette, hogy „a nyugati liberális médiában ha valaki nem hazudik hazánkról, nem lehet újságíró”.

„A gazdasági növekedésünk évek óta Európa egyik legjobbja. A fizetések soha olyan gyorsan nem nőttek, mint az elmúlt évtizedben” – mondta ezt annak kapcsán, hogy szerinte mikről „tilos írni” Magyarország kapcsán a „liberális médiában.”

2022-ben „a liberálisok szerint aki úgy gondolja, hogy az ember férfinak és nőnek születik, az ellensége a szabadságnak” – vélekedett Gulyás, mert szerinte ezért kell „a liberális médiának elhallgatnia ezeket.” Hozzáfűzte:

Magyarország mai vezetői mindenki másnál jobban bizonyították szabadság és demokrácia iránti elkötelezettségüket.

Szánthó Miklós, az Alapjogokért Központ főigazgatója is megosztotta a gondolatait a CPAC-on. Úgyszintén liberális támadásról elmélkedett, kifejtette, hogy „a progresszív globalisták kudarcot vallottak a válságok kezelésében”. Beszélt arról is, hogy a „globális progresszív elit” csak a „marxista agymosásban” és az „ideológiai indoktrinációban” jeleskedik.

„A magyar társadalom ma jutalmazza a munkát, tiszteli a teljesítményt, a vállalkozói szellemet, és segíti a családokat” – mondta Szánthó, hozzátéve:

Magyarország iránytű a világ konzervatívjai számára.

via Telex

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Megnyílt a város első P+R parkolója, egyelőre nem tolonganak az autók

Átadó nélkül használatba került Kecskemét első P+R parkolója Homokbányán. Május 16-tól bátran használhatják a kialakított placcot, akik ingyen, tömegközlekedéssel...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...
Exit mobile version