Idén újra nekünk ajánlhatod fel az adód 1 százalékát!

5 éves lesz a KecsUP március 28-án! 5 éve nyújtunk tá­jé­ko­zó­dá­si pontot a hétköznapokban. Célunk nemcsak füg­get­len­nek lenni, de a leghitelesebb, legmegbízhatóbb és leg­ma­ga­sabb minőségű újságot készíteni a városban. Egy olyan szabad és gondosan szerkesztett platformot, amit minden város megirigyelne.

2023. óta nekünk is felajánlhatod adód 1%-át. Ne hagyd az államkasszában ezt a pénzt, rendelkezz róla, hogy a vidéki média kapja meg!

Áramlat Alapítvány adószáma: 19235743-1-03

Kultúra Közös Piaci alapon – David Yengibarian az új programsorozat első előadója

- Advertisement -

A Közös Piac egy új kezdeményezés, amelynek célja kettős. Szervezői, Libor Zoltán és Pócs Eszter egyrészt szeretnének minőségi kulturális produkciókat hozni a városba, másrészt pedig szeretnének közösséget teremteni azokból, akik fogékonyak erre.

A piac minden városban a találkozások helye. Nyitott tér, amely befogadja a világ legtávolabbi zugából érkező portékákat és vásárlókat egyaránt. A piac sokszínűség, izgalmas zsongás, kaland. A Közös Piac rendezvények létrehozói ugyanezt szeretnék. Teret adni a világ távoli zugaiból érkező művészeknek, és a rájuk kíváncsi közönségnek. Találkozásokat szeretnének, kulturális kalandokat, izgalmas tapasztalásokat.

A sokszínűség és nyitottság mellett ugyanakkor bizonyos értelemben „mindenmentesek” is ezek az események. A Közös Piacon nem számít a kor, a nem, a nemzetiség, a vallási vagy politikai hovatartozás. Mentes bármitől, ami megoszt, viszont nyitott mindenre, ami összeköt.

A Közös Piac első programja David Yengibarian örmény harmonikaművész, jazz zenész szólókoncertje lesz december 9-én a Piaci Ételbárban. A szervezők szeretettel várnak mindenkit, akik nyitottak a kultúrára és a közösségszervező, értékes programokra.

További információk az esemény Facebook oldalán.

- Advertisement -
Exit mobile version