Idén újra nekünk ajánlhatod fel az adód 1 százalékát!

5 éves lesz a KecsUP március 28-án! 5 éve nyújtunk tá­jé­ko­zó­dá­si pontot a hétköznapokban. Célunk nemcsak füg­get­len­nek lenni, de a leghitelesebb, legmegbízhatóbb és leg­ma­ga­sabb minőségű újságot készíteni a városban. Egy olyan szabad és gondosan szerkesztett platformot, amit minden város megirigyelne.

2023. óta nekünk is felajánlhatod adód 1%-át. Ne hagyd az államkasszában ezt a pénzt, rendelkezz róla, hogy a vidéki média kapja meg!

Áramlat Alapítvány adószáma: 19235743-1-03

Műanyag zacskók használata az üzletekben és szupermarketekben

- Advertisement -

Igaz, hogy a nejlonzacskók környezeti szempontból nézve meglehetősen károsak, de ha egy másik irányból is megvizsgálod őket, akkor láthatod, hogy az egyik legpraktikusabb, legkényelmesebb és legfunkcionálisabb csomagolási lehetőséget kínálják. Az alábbiakban pedig összegyűjtöttük a használatuk legfontosabb előnyeit.

Megfizethető alternatívának számít

Míg egy nejlon zacskó darabja a Hunpohár Webáruházban körülbelül 20 Ft körül mozog, addig egy papír verzió 80 vagy annál több forintba is kerülhet. Így nyugodtan kijelenthető, hogy a műanyag zacskók hosszú távon jóval pénztárcabarátabb megoldást biztosítanak a bolttulajdonosok számára, mint az összes többi csomagolási alternatíva.

Ideális a márkajelzés elhelyezéséhez

Mi a fő követelmény egy hirdetési eszközzel szemben? Legyen rajta elég üres hely a fontosabb üzleti információk feltüntetéséhez, amelyet a vásárlók tudni szeretnének, igaz? Ennek a feltételnek pedig tökéletesen megfelel egy műanyag zacskó, amelyre a fejlett nyomtatási technológiáknak köszönhetően már könnyedén rányomtatható a cégnév, a logó és egyéb fontos adat. Ez pedig folyamatos ingyen reklámot jelent majd a kiskereskedelmi egységed számára. 

Tartósságát senki sem vitathatja

A műanyag egy olyan matéria, amely az erősségéről és a kiváló tartósságáról ismert. Ez a strapabíróság pedig megvédi majd a termékeidet a vásárlók otthonába való szállításukhoz kapcsolódó elhasználódástól. 

Igazán könnyű

Egy, a műanyag különféle alternatívákkal történő helyettesítésének következményeit vizsgáló tanulmány megállapította, hogy ezek az anyagok átlagosan 4,5-szer nehezebbek. 

Tehát a könnyű súly és a tartósság nyerő kombinációjával a műanyag zacskók anélkül védik a termékeidet, hogy tömeget adnának hozzájuk. Sőt ennek köszönhetően jóval kisebb helyet foglalnak majd el a pénztáraknál vagy a raktárakban, mint a papír társaik. Így ez a hely akár más egyéb kellék tárolására is használhatóvá válik, ami egy forgalmas bolt esetében igazi kincsnek számít. 

Gyorsabban nyitható

A műanyag zacskók könnyebben nyithatóak, ezáltal jó néhány értékes másodperc megtakarítható a pénztárnál, amelyet a vásárlók és a túlterhelt pénztárosok is garantáltan megköszönnek majd. 

Ideális újrafelhasználáshoz

Számos statisztika készült már az évenként felhasznált műanyag és papírzacskók számának összehasonlítása céljából. Ezek azonban nem mutatják meg, hogy az emberek milyen széles körben használják fel újra a nejlon szatyrokat. Sokan például alternatív szemeteszsákként használják őket, vagy ezekben viszik az ebédjüket a munkahelyükre. 

De a vásárlóknak abban az esetben sem kell egyből a kukába dobniuk, ha ők maguk nem használják őket. Hiszen már sok élelmiszerboltnál van lehetőség a nejlonzacskók leadására. Így magukkal vihetik őket, amikor a heti nagybevásárlást végzik, és a mindennapi rutinjuk részévé tehetik az újrahasznosítást. Ezzel pedig kiküszöbölhetőek a műanyag bevásárlótáskák használatának káros környezeti hatásai.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Orbán és Gyurcsány is csütörtököt mondott Kecskemétre (galériával)

Úgy tűnik Kecskemét lesz a 2024-es választások metszéspontja, ahol a párhuzamosok mégis találkoznak, ugyanis információink szerint egy napon látogat...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...
Exit mobile version