Idén újra nekünk ajánlhatod fel az adód 1 százalékát!

5 éves lesz a KecsUP március 28-án! 5 éve nyújtunk tá­jé­ko­zó­dá­si pontot a hétköznapokban. Célunk nemcsak füg­get­len­nek lenni, de a leghitelesebb, legmegbízhatóbb és leg­ma­ga­sabb minőségű újságot készíteni a városban. Egy olyan szabad és gondosan szerkesztett platformot, amit minden város megirigyelne.

2023. óta nekünk is felajánlhatod adód 1%-át. Ne hagyd az államkasszában ezt a pénzt, rendelkezz róla, hogy a vidéki média kapja meg!

Áramlat Alapítvány adószáma: 19235743-1-03

A győri közélet már-már egy szatírához kezd hasonlítani

- Advertisement -

A közelgő önkormányzati választásokon úgy tűnik újra izgalmas helyszín lesz Győr, ahol a közélet főszereplőjének a szexbotránya miatt lemondott korábbi polgármester, Borkai Zsolt is bejelentkezett, és aki mellett a múlt hétig még Fidesz-tag Hajtó Péter már le is tette a voksát: mindezt az augusztus 20-ai programsorozat végén a színpadon részegen és mezítláb.

A közgyűlési képviselő februárban jelölte Borkai Zsoltot a város díszpolgárának, ez vezetett oda, hogy megromlott a kapcsolata Győr polgármesterével, Dézsi Csaba Andrással. A rövidnadrágban fellépő Hajtó képviselőként szólt a győriekhez, és mindenféle nagyívű fejtegetésbe kezdett.

Amellett, hogy kijelentette mennyire szereti a jelenlévőket elmondta, hogy szerinte nagy harcokat kell megvívni: „24 júniusában adjatok nekem bizalmat!” – kérte a jelenlévőket, elsősorban az ő körzetébe tartozókat. Beszéde további részében világossá vált, hogy Borkainak kampányol: „Gyertek velünk és bízzatok bennünk. Borkai Zsolt és én, meg mindenki, aki velünk van, az újra magasba fogja emelni Győrt.”

Dézsiről is megemlékezett a borgőzős mámorában: „Azt mondta nekem tegnap a Dézsi: »Meg foglak semmisíteni!« Azt mondtam: »Csináld! Az ingerküszöbömet nem éred el.« Tudod, miért? Mert ti húzzátok az X-et.”

Később Hajtó elnézést kért a „fellépésért”, azzal mentegetőzött, hogy már 48 órája nem aludt, mert ő volt a fesztivál egyik szervezője, elismerte, hogy ivott, szöveggel sem készült, lábujja előző este eltört, ezért papucsot sem tudott húzni.

„Ez nem volt szép, nem vagyok rá büszke. Megkövetem a győrieket, a szavazóimat, a közönséget, hogy csalódást okoztam” – mondta Hajtó, majd azt is hozzátette, hogy a fellépése után főként pozitív visszajelzéseket kapott, az emberek ugyanis értékelik az őszinteségét.

via Blikk

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Orbán és Gyurcsány is csütörtököt mondott Kecskemétre (galériával)

Úgy tűnik Kecskemét lesz a 2024-es választások metszéspontja, ahol a párhuzamosok mégis találkoznak, ugyanis információink szerint egy napon látogat...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...
Exit mobile version