Idén újra nekünk ajánlhatod fel az adód 1 százalékát!

5 éves lesz a KecsUP március 28-án! 5 éve nyújtunk tá­jé­ko­zó­dá­si pontot a hétköznapokban. Célunk nemcsak füg­get­len­nek lenni, de a leghitelesebb, legmegbízhatóbb és leg­ma­ga­sabb minőségű újságot készíteni a városban. Egy olyan szabad és gondosan szerkesztett platformot, amit minden város megirigyelne.

2023. óta nekünk is felajánlhatod adód 1%-át. Ne hagyd az államkasszában ezt a pénzt, rendelkezz róla, hogy a vidéki média kapja meg!

Áramlat Alapítvány adószáma: 19235743-1-03

Hamarosan megjelenik kortárs versantológiánk – Támogasd te is a fiatal szerzőket!

- Advertisement -

Együtt alakítjuk a kultúrát. Rajtunk áll, mennyi teret kapnak vidéken a kortárs alkotók. Hírportálunk összegyűjtötte 32 szerző versét, és szeretnénk, ha minél több ember olvashatná irodalmi válogatásunkat. Most te is tehetsz ezért.

A kecsup.hu szerkesztősége teret ad a kortárs alkotóknak és felkeresi azokat a kulturális értékeket Kecskemét vonzáskörében, amikre évek múlva is érdemes lesz emlékezni. Első irodalmi pályázatunkkal a feltörekvő szerzőket támogatjuk. A felhívás több, mint 350 jelentkező versével lezárult, és hamarosan megjelenik az első kortárs versantológiánk az Áramlat Alapítvány gondozásában.

A Vendégszobában a végtelenség című kortárs versantológiát december 14-én mutatjuk be Kecskeméten, azonban már a megjelenés előtt támogathatod a kötet szerzőit.

Hogyan támogathatod a vidéki kultúrát? Kampányunkat ide kattintva találod.

Mint korábban írtuk, célunk egy olyan válogatás  kiadása, ami reflektál a közös jelenünkre és szavakat adhat a belső érzéseink kifejezéséhez a kor szellemében.

A nyomtatásban megjelenő antológia versciklusai ‘70-es születésű és kamasz szerzők írásaiból, könnyed hangvételű vagy épp tiszta szerelmes versekből, érzékenyen lejegyzett korképekből, pontosan feltett költői kérdésekből épülnek fel. Ezúton is köszönjük a közreműködő alkotók, költők és művészek munkáját. Sokuk személyesen is bemutatkozik majd a következő irodalmi KecsUP ESTen.

Minden érdeklődőt szeretettel várunk a Vendégszobában a végtelenség kötet bemutatójára, ahol megvásárolható lesz az antológia és a támogatók tiszteletpéldányban részesülnek.

Időpont: december 14. 18:00

Helyszín: Szarvashat művésztér; Kecskemét, Szarvas utca 6.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Orbán és Gyurcsány is csütörtököt mondott Kecskemétre (galériával)

Úgy tűnik Kecskemét lesz a 2024-es választások metszéspontja, ahol a párhuzamosok mégis találkoznak, ugyanis információink szerint egy napon látogat...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...
Exit mobile version