Idén újra nekünk ajánlhatod fel az adód 1 százalékát!

5 éves lesz a KecsUP március 28-án! 5 éve nyújtunk tá­jé­ko­zó­dá­si pontot a hétköznapokban. Célunk nemcsak füg­get­len­nek lenni, de a leghitelesebb, legmegbízhatóbb és leg­ma­ga­sabb minőségű újságot készíteni a városban. Egy olyan szabad és gondosan szerkesztett platformot, amit minden város megirigyelne.

2023. óta nekünk is felajánlhatod adód 1%-át. Ne hagyd az államkasszában ezt a pénzt, rendelkezz róla, hogy a vidéki média kapja meg!

Áramlat Alapítvány adószáma: 19235743-1-03

Kirándulót sebesített meg egy vadász a Bükkben

- Advertisement -

Foglalkozás körében elkövetett, gondatlan veszélyeztetés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult nyomozás egy 58 éves debreceni férfival szemben, aki egyéni vadászat közben megsebesített egy férfi túrázót a Bükkben. A kirándulót stabil állapotban kórházba szállították.

Az esetről a hvg.hu értesült, a portállal a Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyei rendőr-főkapitányság azt közölte, hogy a nyomozók a vadászt a kihallgatása után nem vették őrizetbe.

Az Országos Mentőszolgálat pedig arról tájékoztatta a hvg.hu-t, hogy a Bükkzsérc külterületén, Bogácstól körülbelül 20 kilométerre történt balesetben megsérült, 40 év körüli kirándulót stabil állapotban kórházba szállították.

Úgy tudni, a vadász nem volt ittas állapotban, volt engedélye, és a helyi vadásztársaság vadászati naplójába is bejegyezte vadászati tevékenységét.

- Advertisement -
Exit mobile version