Idén újra nekünk ajánlhatod fel az adód 1 százalékát!

5 éves lesz a KecsUP március 28-án! 5 éve nyújtunk tá­jé­ko­zó­dá­si pontot a hétköznapokban. Célunk nemcsak füg­get­len­nek lenni, de a leghitelesebb, legmegbízhatóbb és leg­ma­ga­sabb minőségű újságot készíteni a városban. Egy olyan szabad és gondosan szerkesztett platformot, amit minden város megirigyelne.

2023. óta nekünk is felajánlhatod adód 1%-át. Ne hagyd az államkasszában ezt a pénzt, rendelkezz róla, hogy a vidéki média kapja meg!

Áramlat Alapítvány adószáma: 19235743-1-03

Elindult Magyar Péter mozgalma, a Talpra Magyarok Közössége

- Advertisement -

Elindult Magyar Péter mozgalma, a Talpra Magyarok Közössége, aminek egyik alappillére a Legyél a változás! Egyesület – közölte a NER-ből kicsekkolt politikus, aki megköszönte az egyesület alapítóinak, hogy átadták a Közösségüknek a korábban alapított szervezetet, és ezzel tették lehetővé „a munka mielőbbi megkezdését és az oly sokak által ajánlott támogatások befogadását”.

Magyar korábban felvázolta a Talpra Magyarok mozgalmat ernyőszervezetként kívánják létrehozni. Háromszintű modellben képzeli el Magyar felépíteni leendő politikai közösségét. A magot a párt adná, ami már a június 9-ei önkormányzati és EP-választáson is indulna; – ennek nevét a mai tüntetésen ismerteti. A párthoz pártalapítvány és egyesület is kapcsolódna, ami az anyagi-szellemi hátországot biztosítaná. A harmadik szint a lazábban szerveződő ernyőszervezet, ez a Talpra Magyarok Közössége, amihez Magyar szerint azok is csatlakozni tudnak, akik féltik megélhetésüket a hatalommal szemben, vagy a nyílt kiállás kockázatot hordoz a „kiskirályok” előtt.

Magyar Péter Budapesten szombat délután kettőtől Nemzeti menet és demonstráció néven hirdetett tüntetést.

Forrás: 24.hu, 444.hu, Magyar Péter Facebook oldala

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Székre állt Orbán Viktor Kecskeméten – érdekességek a zártkörű kormányfői látogatásról

Hogy jutottunk be a rendezvényre? Mit írt a Kétfarkú Kutya Párt képviselő-jelöltje a transzparensére? Hogy lehetett levelet feladni a...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...
Exit mobile version