Idén újra nekünk ajánlhatod fel az adód 1 százalékát!

5 éves lesz a KecsUP március 28-án! 5 éve nyújtunk tá­jé­ko­zó­dá­si pontot a hétköznapokban. Célunk nemcsak füg­get­len­nek lenni, de a leghitelesebb, legmegbízhatóbb és leg­ma­ga­sabb minőségű újságot készíteni a városban. Egy olyan szabad és gondosan szerkesztett platformot, amit minden város megirigyelne.

2023. óta nekünk is felajánlhatod adód 1%-át. Ne hagyd az államkasszában ezt a pénzt, rendelkezz róla, hogy a vidéki média kapja meg!

Áramlat Alapítvány adószáma: 19235743-1-03

A magyar közmédia nézői is megismerhetik Hszi Csin-ping válogatásában a kínai kultúrkör bölcsességeit

- Advertisement -

Az MTVA és a China Media Group együttműködési megállapodást írt alá, ami szerint a magyar közmédia Kína és Magyarország közötti diplomáciai kapcsolatok felvételének 75. évfordulója alkalmából Kínában készült dokumentumfilmeket mutat be.

A hirado.hu közlése szerint „közösen indította el Sen Haj-Hsziung a China Media Group elnöke és Papp Dániel az MTVA vezérigazgatója annak a műsornak a magyarországi premierjét, amelyből a nézők megismerhetik a kínai elnök, Hszi Csin-ping válogatásában a kínai kultúrkör bölcsességeit. Kína fellendülése más országoknak is a fejlődés lehetőségét nyújtja”.

Azt külön hangsúlyozza a híradás, hogy „Magyarország 75 évvel ezelőtt, az elsők között létesített diplomáciai kapcsolatot Kínával”.

„Magyarország Kína jó barátja és régi partnere Európában. Az egyik első ország, aki elismerte és diplomáciai kapcsolatokat létesített Új- Kínával. Az első európai ország, amely aláírta az »Egy övezet, egy út« kezdeményezéshez kapcsolódó együttműködési dokumentumot” – emelte ki Sen Haj-Hsziung, a kínai médiacsoport elnöke.

via 444.hu

- Advertisement -
Exit mobile version