Idén újra nekünk ajánlhatod fel az adód 1 százalékát!

5 éves lesz a KecsUP március 28-án! 5 éve nyújtunk tá­jé­ko­zó­dá­si pontot a hétköznapokban. Célunk nemcsak füg­get­len­nek lenni, de a leghitelesebb, legmegbízhatóbb és leg­ma­ga­sabb minőségű újságot készíteni a városban. Egy olyan szabad és gondosan szerkesztett platformot, amit minden város megirigyelne.

2023. óta nekünk is felajánlhatod adód 1%-át. Ne hagyd az államkasszában ezt a pénzt, rendelkezz róla, hogy a vidéki média kapja meg!

Áramlat Alapítvány adószáma: 19235743-1-03

Újabb illegális szemetelőt csíptek fülön a városrendészek Kecskeméten

- Advertisement -

A Kisfái City lakói elnevezésű facebook csoportba került fel egy fotó, amelyeken nagy mennyiségű illegális hulladék volt látható. A városrendészek felvették a kapcsolatot a posztolóval a külterületen lévő helyszín pontos beazonosítása miatt, majd a külterületi szolgálat a megadott helyszínre ment, ahol ismeretlenek közel 50 zsáknyi illegális hulladékot helyeztek el.

A városrendészek nem mentek el a szemét mellett, hanem utánajártak, ki szabadulhatott meg ott a hulladéktól.

A felügyelők az elkövetőt rövid időn belül beazonosították. A hulladék tulajdonosa beismerte tettét, a városrendészektől öt nap haladékot kapott a hulladékudvarba történő szállításra és a hulladékudvar mérlegjegyének bemutatására.

A felügyelők az elkövetővel szemben eljárást kezdeményeztek, mivel az illegálisan elhelyezett hulladék közterületről történő elszállítása nem mentesíti a szemetelőt az általa elkövetett jogsértés következményeitől.

Dr. Német Zsolt, a Városrendészet vezetője továbbra is arra kéri a lakosságot, hogy segítsék a városrendészet munkáját, hiszen az illegális hulladék megszüntetése, illetve felszámolása közös érdekünk. Amennyiben illegális hulladék elhelyezését észlelik, vagy lerakóhelyet látnak, hívják a városrendészetet a 20/621-5599-es számon, vagy használják az intézmény honlapján lévő lakossági bejelentő felületet.

- Advertisement -
Exit mobile version