Idén újra nekünk ajánlhatod fel az adód 1 százalékát!

5 éves lesz a KecsUP március 28-án! 5 éve nyújtunk tá­jé­ko­zó­dá­si pontot a hétköznapokban. Célunk nemcsak füg­get­len­nek lenni, de a leghitelesebb, legmegbízhatóbb és leg­ma­ga­sabb minőségű újságot készíteni a városban. Egy olyan szabad és gondosan szerkesztett platformot, amit minden város megirigyelne.

2023. óta nekünk is felajánlhatod adód 1%-át. Ne hagyd az államkasszában ezt a pénzt, rendelkezz róla, hogy a vidéki média kapja meg!

Áramlat Alapítvány adószáma: 19235743-1-03

Civil kezdeményezéssel az állatorvosi ügyeletért

- Advertisement -

Szeretnénk állatorvosi ügyeletet Kecskeméten névvel indult el civil kezdeményezés a Facebookon, és 24 óra alatt már 1000-1500 csatlakozóra találtak.

‘Ha szeretnétek, hogy legyen Kecskeméten mindig elérhető állatorvosi ügyelet, kérjük, lájkoljátok ezt az oldalt, valamint osszátok meg a többi gazdival. Akkor tudjuk csak elkezdeni a tárgyalásokat ez ügyben az illetékesekkel, ha meg tudjuk mutatni (a rengeteg oldal like segítségével), igenis komoly igény van arra, hogy mindig tudjunk kihez fordulni vészhelyzetben rendelési időn kívül, éjjel, hétvégén és ünnepnapokon is” – írják az első bejegyzésben.

Az ötlet úgy tűnik, hogy elnyerte a kecskemétiek tetszését, gyorsan gyűlnek a feliratkozások, kedvelések a közösségi oldalon.

Nem csoda, ugyanis ha bajba kerül kis kedvencünk, akkor egészen Dunaföldvárig kellene vele elutazni, és komolyabb gond esetén ez akár már túl nagy távolság lehet.

- Advertisement -
Exit mobile version