Idén újra nekünk ajánlhatod fel az adód 1 százalékát!

5 éves lesz a KecsUP március 28-án! 5 éve nyújtunk tá­jé­ko­zó­dá­si pontot a hétköznapokban. Célunk nemcsak füg­get­len­nek lenni, de a leghitelesebb, legmegbízhatóbb és leg­ma­ga­sabb minőségű újságot készíteni a városban. Egy olyan szabad és gondosan szerkesztett platformot, amit minden város megirigyelne.

2023. óta nekünk is felajánlhatod adód 1%-át. Ne hagyd az államkasszában ezt a pénzt, rendelkezz róla, hogy a vidéki média kapja meg!

Áramlat Alapítvány adószáma: 19235743-1-03

Névadó szponzorra talált a KTE focicsapata

- Advertisement -

Endrődi Ferenc Pál, az Akker-Plus Kft. tulajdonos ügyvezetője, a Hufbau csoport egyik alapítója a múltban is lelkes támogatója volt Kecskemét futballjának, a tavalyi szezonban már kiemelt főtámogatóként is segítette a KTE-t. A 2019/2020-as bajnoki szezonban szintet lép ez az együttműködés, hiszen immáron névadó szponzorként viselhetik a cégcsoport nevét a felnőtt focisták.

A csapat hivatalosan KTE HUFBAU néven folytatja szereplését.

Telek Zoltán, a KTE ügyvezetője:

„Már tavaly is nagy öröm volt számunkra, hogy egy olyan erős támogatóval tudtunk erősödni, mint a Hufbau-Akker. A hosszútávú együttműködés jegyében csaptunk akkor is egymás tenyerébe, amit ezzel a támogatói szerződéssel most még szorosabbra tudunk fűzni. A támogatói kör szélesítése elengedhetetlen ahhoz, hogy minél merészebb célokat határozzunk meg, a Hufbau-Akker ebben zászlóshajónk lehet. A tavalyi évben szerettünk volna stabil tagjai maradni az NBIII-as mezőnynek, amit újoncként sikerült elérnünk. Nyáron tovább folytattuk az építkezést, amivel a céljaink is változtak, a dobogós helyek valamelyikét céloztuk meg ebben a szezonban. Ebben meghatározó partnerünk lesz névadó szponzorunk!”

Endrődi Ferenc Pál, az Akker-Plus Kft. tulajdonos ügyvezetője:

„Kecskemét többet érdemel, hiszen a KTE magasra tette a mércét az NBI-es szerepléssel és a kupagyőzelemmel. Ott kell lennie a csapatnak, ahol a helye van, az NBI. és a NBII. között. Ezt az utat be kell járni, ezt a jövőképet örömmel támogatjuk. Sokat kapunk a várostól, ezalatt a lakosságot és a vásárlókat értem, természetes, hogy valahol adjunk is ebből vissza. Közel 20 éve itt vagyunk, ahol tudtunk, ott mindig segítettünk, ez a társadalmi felelősségvállalás nálunk a sporton keresztül jelenik meg. A csapattól jó meccseket várok, amivel a közönséget is kiszolgálják. Fontos, hogy élő kapocs legyen a drukkerek és a klub közt, hogy újra minél többen érezzék jól magukat a lelátón. Több példán keresztül is láttuk már, hogy a magyar futball sikereire éhesek a szurkolók.”

A 2019/2020-as szezonra ennek jegyében új mezekkel vág neki a csapat, melyen immáron új támogató is ott lesz. A klub történetének hagyományos színvilága nem változik, a lila és fehér szerelések mellett azonban egy alternatív, szürke szereléssel is bővül a repertoár.

kecskemetite.hu

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Orbán és Gyurcsány is csütörtököt mondott Kecskemétre (galériával)

Úgy tűnik Kecskemét lesz a 2024-es választások metszéspontja, ahol a párhuzamosok mégis találkoznak, ugyanis információink szerint egy napon látogat...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...
Exit mobile version