Idén újra nekünk ajánlhatod fel az adód 1 százalékát!

5 éves lesz a KecsUP március 28-án! 5 éve nyújtunk tá­jé­ko­zó­dá­si pontot a hétköznapokban. Célunk nemcsak füg­get­len­nek lenni, de a leghitelesebb, legmegbízhatóbb és leg­ma­ga­sabb minőségű újságot készíteni a városban. Egy olyan szabad és gondosan szerkesztett platformot, amit minden város megirigyelne.

2023. óta nekünk is felajánlhatod adód 1%-át. Ne hagyd az államkasszában ezt a pénzt, rendelkezz róla, hogy a vidéki média kapja meg!

Áramlat Alapítvány adószáma: 19235743-1-03

Folytatódik Kecskeméten a politikai pedofília

- Advertisement -

Továbbra sem tartják tiszteletben a jogszabályokat és a gyermekeket a Fidesz-KDNP összefogás kecskeméti szervezetei. Folytatódik az iskolai roadshow, ahol gyerekek között szerepelnek és fotóztatják magukat a kormánypárti jelöltek. A polgármester esetében lehet bizonyos engedményeket tenni, esetleg még a körzet képviselője is ott lehet, de ez csak indokolt esetben elfogadható. Csak úgy menni és nézelődni, valakit kísérni, sajtó miatt szerepelni nem ez a kategória. De még ha a feltételek adottak is,  így is túl sok mostanában az egy hétre eső gyermeklátogatások száma.

A legutóbbi eset a Béke iskolában történt, ahol olyan magánemberek is megjelentek, akiknek semmi keresnivalójuk nem volt ott. Olyan képviselőjelöltekről van szó, akik most indulnak először választáson, tehát még semmilyen megmagyarázható szerepet nem töltenek be. Szóban a gyermek az első számukra. Na jó, olykor az ország. Vagy a város. Ki tudja már követni?

hiros.hu

Ha megengedőek vagyunk, és feltételezzük, hogy a balra álló két politikus nem a kampány miatt ment a gyerekek közé, akkor egyben azt kell gondolnunk, hogy a kép jobb felén álló hármas pedig pont a kampány miatt jelent meg. A képen nincs rajta, de ott volt a Fidesz-KDNP egy további jelöltje is a gyerekek között. Így a polgármesterrel együtt 15 fős csapatnak a harmada tett látogatást. Az alapjogok biztosa korábban felhívást intézett a politikusokhoz, hogy  ne kampányoljanak gyerekekkel. Tényleg nem lehet kibírni ezt a másfél hónapot?

Jó ha tudják az intézmények is, hogy 16 év alatt csak szülői engedéllyel jelenhetnek meg a gyermekek a politikusok mellett a fotókon. Ha indulna per egy ilyen ügyben, jó eséllyel bírság lenne a vége. Csakhogy ezzel a szülők sajnos saját gyermekükkel bánnának el, mivel számítani lehet ilyen esetben valamilyen negatív reakcióra. Illetve melyik intézmény merné megtiltani a mai világban a vezető politikusoknak, hogy ne lépjék át a küszöböt? Tehát a félelemmel élnek vissza, és járják sorra az oktatási intézményeket. Felkészül a kadafalvi óvoda.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Orbán és Gyurcsány is csütörtököt mondott Kecskemétre (galériával)

Úgy tűnik Kecskemét lesz a 2024-es választások metszéspontja, ahol a párhuzamosok mégis találkoznak, ugyanis információink szerint egy napon látogat...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...
Exit mobile version