Idén újra nekünk ajánlhatod fel az adód 1 százalékát!

5 éves lesz a KecsUP március 28-án! 5 éve nyújtunk tá­jé­ko­zó­dá­si pontot a hétköznapokban. Célunk nemcsak füg­get­len­nek lenni, de a leghitelesebb, legmegbízhatóbb és leg­ma­ga­sabb minőségű újságot készíteni a városban. Egy olyan szabad és gondosan szerkesztett platformot, amit minden város megirigyelne.

2023. óta nekünk is felajánlhatod adód 1%-át. Ne hagyd az államkasszában ezt a pénzt, rendelkezz róla, hogy a vidéki média kapja meg!

Áramlat Alapítvány adószáma: 19235743-1-03

Eddig tartott Zoran Kuntics ideje Kecskeméten

- Advertisement -

Változás történt a labdarúgó NB III Közép-csoportjában szereplő Kecskeméti TE szakmai stábjában, Zoran Kuntics vezetőedző közös megegyezéssel távozott a klubtól – számolt be róla a kecskemétiek honlapja.

Zoran Kuntics nyáron az Ózd kispadját elhagyva érkezett a Kecskeméthez, de mindössze 15 NB III-as bajnokin dirigálhatta az együttest. Az év hátralévő részében megbízott edzőként Farkas István irányítja a csapatot, amelyre két bajnoki vár még, előbb a Dabas-Gyón ellen idegenben lép pályára, majd az RKSK ellen hazai pályán zárja az őszt.

A klubvezetőség szeretné minél előbb megtalálni a megfelelő személyt a vezetőedzői posztra, aki a már kialakult szakmai stábbal dolgozhat majd tovább. A stáb egy személlyel bővül is, Pályi Nagy Zsolt személyében a kecskeméti akadémia kötelékéből erőnléti edző csatlakozik.

A Kecskemét 15 forduló után 18. ponttal az NB III Közép-csoportjában a 9. helyen áll.

nso.hu

- Advertisement -
Exit mobile version