Idén újra nekünk ajánlhatod fel az adód 1 százalékát!

5 éves lesz a KecsUP március 28-án! 5 éve nyújtunk tá­jé­ko­zó­dá­si pontot a hétköznapokban. Célunk nemcsak füg­get­len­nek lenni, de a leghitelesebb, legmegbízhatóbb és leg­ma­ga­sabb minőségű újságot készíteni a városban. Egy olyan szabad és gondosan szerkesztett platformot, amit minden város megirigyelne.

2023. óta nekünk is felajánlhatod adód 1%-át. Ne hagyd az államkasszában ezt a pénzt, rendelkezz róla, hogy a vidéki média kapja meg!

Áramlat Alapítvány adószáma: 19235743-1-03

Elköltött Kinizsi-százmilliók – ajándéklabdák a MozGo-nak

- Advertisement -

A KTE Labdarúgó Akadémia és a MozGo-Nagykőrös SE között hónapok óta kitűnő viszony van kialakulóban, különböző gyermek korosztályokban több edzőmeccset is játszottak már egymással – számolt be minderről internetes oldalán a kecskeméti szervezet. Mint írják, tehetséges játékosok is érkeztek Nagykőrösről hozzájuk, ők pedig ezúttal 20 darab ajándék labdával segítik a kőrösiek munkáját.

Az egykori NB I-es labdarúgó, Czéh László klubigazgató a következőket nyilatkozta: – „Bisztricsány Nimród és Pálnok Zalán személyében már két fiatal tehetséget is igazoltunk a nagykőrösiektől, köszönhetően annak, hogy nagyon jó szakmai kapcsolat alakult ki ebben a szezonban a két klub között. A folyamatos edzőmeccsek mindkét klub számára előnyösek, és szeret-nénk a magunk részéről mi is megadni a segítséget ahhoz, hogy minél színvo-nalasabb munka folyhasson Nagykőrösön. Apró gesztus volt most részünkről, hogy 20 használt labdát ajándékoztunk a klubnak.”

Nagyon szép gesztus ez a szomszédos megyeszékhely akadémiájától, köszönet érte! Reméljük, az együttműködés szorosabbá válása még több tehetséges nagykőrösi focistapalánta előtt nyitja meg a fejlődés útját.

Viszont, ismerve a nagykőrösi labdarúgás jelenlegi helyzetét, nem lehet szó nélkül elmenni a hír mellett. Hiszen az elmúlt években több százmillió forint ömlött a Nagykőrösi Kinizsibe az adófizetők pénzéből, tao-támogatás címén. A Sohajda Márk fideszes önkormányzati képviselő által vezetett és a vezetőség sorában a helyi Fidesz elnök – alpolgármester Körtvélyesi Attilát is ott tudó egyesület viszont egyik napról a másikra a lapunk korábbi számaiban részletesen taglalt körülmények között kafkai átváltozáson ment keresztül, hogy Kókán, Roma-Gól Sportegyesületként éljen tovább.

Hogy mi lett annak a több száz millió forintnak a sorsa, amely a fideszes vezetés kezei közé került, csak sejtéseink vannak.

Ilyen előzmények után jogosan vélelmezhetjük, hogy ha tisztességesen költötték volna el a kapott milliókat, akkor most a Nagykőrösi Kinizsinek kellene labdát ajándékozni a KTE-nek és nem fordítva.

könyvelő

- Advertisement -
Exit mobile version