Idén újra nekünk ajánlhatod fel az adód 1 százalékát!

5 éves lesz a KecsUP március 28-án! 5 éve nyújtunk tá­jé­ko­zó­dá­si pontot a hétköznapokban. Célunk nemcsak füg­get­len­nek lenni, de a leghitelesebb, legmegbízhatóbb és leg­ma­ga­sabb minőségű újságot készíteni a városban. Egy olyan szabad és gondosan szerkesztett platformot, amit minden város megirigyelne.

2023. óta nekünk is felajánlhatod adód 1%-át. Ne hagyd az államkasszában ezt a pénzt, rendelkezz róla, hogy a vidéki média kapja meg!

Áramlat Alapítvány adószáma: 19235743-1-03

Rókalyukból mentettek meg egy éhező kutyacsaládot Kiskunhalason

- Advertisement -

Nem mindennapi esetről számolt be a Kiskunhalasi Állatvédő Egyesület a közösségi oldalán.

Mamlecz Zsolt és párja – akik önfeláldozó állatbarátok –, Kiskunhalas külterületén, a várostól mintegy tíz kilométerre egy erdős részen gombáztak, amikor felfigyeltek a kölyökkutyák nyüszítésére

– írták az állatvédők.

A pár alaposan meglepődött, amikor meglátták, hogy egy rókalyukban egy kutyacsalád él – az anya és hét kiskutyája.

Az állatbarát önkéntesek a felfedezés után rendszeresen kijártak a rókalyukhoz, eledelt és vizet vittek a kutyacsaládnak, majd kalandos befogásuk után értesítették a Kiskunhalasi Állatvédő Egyesületet.

A csontsovány, alultáplált kutyák azóta biztonságban vannak, orvosi kezelésük és a szükséges oltásuk megtörtént, az elkövetkezendő hónapokban a Halasi Állatotthon gondozói vigyáznak rájuk a későbbi örökbefogadásukig.

- Advertisement -
Exit mobile version