Idén újra nekünk ajánlhatod fel az adód 1 százalékát!

5 éves lesz a KecsUP március 28-án! 5 éve nyújtunk tá­jé­ko­zó­dá­si pontot a hétköznapokban. Célunk nemcsak füg­get­len­nek lenni, de a leghitelesebb, legmegbízhatóbb és leg­ma­ga­sabb minőségű újságot készíteni a városban. Egy olyan szabad és gondosan szerkesztett platformot, amit minden város megirigyelne.

2023. óta nekünk is felajánlhatod adód 1%-át. Ne hagyd az államkasszában ezt a pénzt, rendelkezz róla, hogy a vidéki média kapja meg!

Áramlat Alapítvány adószáma: 19235743-1-03

Helyi örökség védelme

- Advertisement -

Az idei évi költségvetési rendelet elfogadását követően hirdette meg Nagykőrös polgármestere az „épített örökség helyi értékeinek védelmére adható önkormányzati támogatás” pályázatát.

A megadott határidőig egy beadvány érkezett, Somodi Attila, Kossuth Lajos utca 25. szám alatti lakostól, akinek kérelmét Tényi András főépítész megalapozottnak, támogatásra érdemesnek ítélte.

Eszerint az épület közterület felőli homlokzatának teljes körű kőműves, festő, bádogos és tetőfedő felújítási munkáihoz 800 ezer forint támogatást javasolt a polgármester, aki erről, a koronavírus-járvány miatt elrendelt veszélyhelyzetre tekintettel egyszemélyben volt hivatott dönteni.

tudósítónktól

- Advertisement -
Exit mobile version