Idén újra nekünk ajánlhatod fel az adód 1 százalékát!

5 éves lesz a KecsUP március 28-án! 5 éve nyújtunk tá­jé­ko­zó­dá­si pontot a hétköznapokban. Célunk nemcsak füg­get­len­nek lenni, de a leghitelesebb, legmegbízhatóbb és leg­ma­ga­sabb minőségű újságot készíteni a városban. Egy olyan szabad és gondosan szerkesztett platformot, amit minden város megirigyelne.

2023. óta nekünk is felajánlhatod adód 1%-át. Ne hagyd az államkasszában ezt a pénzt, rendelkezz róla, hogy a vidéki média kapja meg!

Áramlat Alapítvány adószáma: 19235743-1-03

Javaslatokat vár a Nagykőrös Városért Közalapítvány

- Advertisement -

A Nagykőrös Városért Közalapítvány ebben az évben is át kívánja adni a Nagykőrösiek Nagykőrösért elismerő címet. Ehhez javaslatokat vár június 21-ig.

A megjelent felhívás szerint a Nagykőrös Városért Közalapítvány 2008-ban hívta életre a Nagykőrösiek Nagykőrösért elismerő címet, amely megkülönböztetve a városi kitüntetésektől, azon személyek tevékenységét kívánja díjazni, akik mindennapi nagykőrösi életük, hétköznapi foglalkozásuk során Nagykőrös érdekében kiemelkedő, a közösség számára példamutató teljesítményt nyújtanak. Továbbá azon személyek tevékenysége iránti elismerésüket is szeretnék kifejezni, akik nem a település szülöttei, illetve nem Nagykőrösön élnek, de a város sorsának alakulását lelkükön viselik.

A díjakat az őszi Arany Napok keretében adják át. Tavaly, mivel a koronavírus-járvány miatt elmaradt a rendezvény, erre a szeptemberi képviselő-testületi ülésen kerítettek sort. A múlt évi díjazottak: dr. Székely András, Marsa Éva Heléna, és férje Marsa József, Péntek Imre és felesége, Péntekné Szilágyi Aranka, valamint Turi György.

A Nagykőrös Városért Közalapítvány kuratóriumának elnöke Bencsik Géza, tagjai: Deák Gábor titkár, Bujdosó Balázs, Czira Szabolcs és Varga Tibor.

tudósítónktól

- Advertisement -
Exit mobile version