Idén újra nekünk ajánlhatod fel az adód 1 százalékát!

5 éves lesz a KecsUP március 28-án! 5 éve nyújtunk tá­jé­ko­zó­dá­si pontot a hétköznapokban. Célunk nemcsak füg­get­len­nek lenni, de a leghitelesebb, legmegbízhatóbb és leg­ma­ga­sabb minőségű újságot készíteni a városban. Egy olyan szabad és gondosan szerkesztett platformot, amit minden város megirigyelne.

2023. óta nekünk is felajánlhatod adód 1%-át. Ne hagyd az államkasszában ezt a pénzt, rendelkezz róla, hogy a vidéki média kapja meg!

Áramlat Alapítvány adószáma: 19235743-1-03

Büntetőügy indult Nemcsik Mátyás ellen rágalmazás miatt

- Advertisement -
Fideszes trollhálózatot irányít a kecskeméti Fidelitas elnöke? – teszi fel a kérdést Bodrozsán Alexandra ellenzéki önkormányzati képviselő a Facebookon. Hozzáteszi, hogy úgy tűnik ezt a „mi pénzünkből fizetik”.
A Momentum előválasztási képviselőjelöltje leírja, hogy ismeretlen tettes ellen tett feljelentést még korábban, mert egy „kecskeméti trolloldalon” őt gyalázó írások és képek jelentek meg. Szerinte a „szokásos” Fidesz-propagandáról van szó, bár -teszi hozzá Bodrozsán-, az már nem szokványos, hogy egy ilyen trolloldalt egy önkormányzati képviselő, frakcióvezető-helyettes és a Fidelitas helyi elnöke irányítson.
Az egyik „tűzhöz közeli tanú” vallomása alapján ezt írja Bodrozsán Alexandra:
„Nemcsik nagyjából egy évvel ezelőtt “felsőbb utasításra” adta ki a feladatot a Fidelitas helyi alelnökének: hozzon létre trolloldalakat, trollcsoportokat és hamis profilokat, melyeket az ellenzéket lejárató tartalmak terjesztésére fognak használni. Nagyjából ugyanebben az időben a Fidelitas helyi alelnökét munkaszerződéssel felvették a Kecskeméti Önkormányzathoz “PR feladatok” elvégzésére… Munkáltatója pedig nem más, mint Szemereyné Pataki Klaudia, Kecskemét polgármestere. A Kecskeméti Önkormányzat fidelitasos “PR munkatársa” tehát saját bevallása szerint a fideszes frakcióvezető-helyettes utasítására trolloldalakat üzemeltetett az ellenzék lejáratására. És az eddigi nyomozati anyag alapján úgy tűnik, ez még csak a jéghegy csúcsa.”

Nemcsik Mátyás önkormányzati képviselő  Facebook/Fidesz Kecskemét

Bodrozsán Alexandra azzal fejezi be a posztot, hogy amennyiben a Fideszben azt hitték, hogy büntetlenül gyalázhatnak egy ellenzéki politikust, akkor ki kell ábrándítsa őket. Mint írja, nem áll le addig, amíg a bűnösöket el nem kapják.
Az ellenzéki politikus posztjához a bíróságon lefotózott nyomozati anyag borítóját is kitette, ezen látszódik, hogy Nemcsik Mátyás és +1 fő ellen vizsgálódnak. Ez látható cikkünk fotóján.
Korábban írtuk meg, hogy Nemcsik Mátyásnak munkaviszonya van a Miniszterelnökségen, ahol koordinációs munkatársként foglalkoztatják havi 490 ezer forintért.
Kecskemét polgármestere éppen most nyilatkozta az Indexnek, hogy a kecskeméti ellenzék a káoszban érdekelt.
- Advertisement -
Exit mobile version